Libnet.ro
UNICEF

12:46

Primul interviu al lui Klaus Iohannis, in calitate de presedinte ales: Romania trebuie sa continue lupta anticoruptie!

Adevărul Adevărul,
Primul interviu al lui Klaus Iohannis, in calitate de presedinte ales: Romania trebuie sa continue lupta anticoruptie!

In primul interviu dupa alegerea sa in functia de presedinte al Romaniei, acordat editiei online a publicatiei germane Deutsche Welle, Klaus Iohannis a vorbit despre clasa politica, despre justitie si despre rolul pe care tara noastra ar trebui sa il joace in cadrul Uniunii Europene si al NATO. continuă pe Adevărul

Wikipedia: Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei. Wikipedia a notat ca acesta este un politician de centru-dreapta care a devenit noul presedinte al Romaniei. Victoria sa este caracterizata drept surprinzatoare.

Aurora Liiceanu, scrisoare catre Klaus Iohannis: Vreau un presedinte cu urechi

Psihologa si autoarea Aurora Liiceanu ii transmite o scrisoare presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis, in care isi exprima asteptarile legate de mandatul pe care il va avea acesta. Aurora Liiceanu nu vorbeste despre ce ar vrea ca presedintele sau sa faca, ci despre ceea ce vrea ca acesta sa nu faca in urmatorii cinci ani.

Cine este Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei

Noul presedinte al Romaniei a fost un elev si un student cu rezultate foarte bune, un inspector scolar extrem de exigent si un primar ales cu majoritati covarsitoare patru mandate la rand. Dincolo de viata publica, Iohannis este un pasionat al gradinaritului si al mesteritului prin gospodarie si un familist convins.

Imagini mai putin cunoscute cu Klaus Iohannis: Reactia presedintelui ales cand este claxonat in parcarea unui supermarket (VIDEO)

Dupa ce Klaus Iohannis a devenit presedintele ales al Romaniei, niste imagini mai putin cunoscute cu primarul Sibiului au revenit in actualitate, arata gandul. info. intr-un clip, realizat in vara acestui an.

18.30: Traian Basescu, prima iesire dupa alegerea lui Klaus Iohannis

Presedintele in functie Traian Basescu va sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. Este prima iesire publica a lui Traian Basescu dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei.

Klaus Iohannis, presedintele jucator de tenis

Klaus Iohannis a fost ales duminica noul presedinte al Romaniei cu o majoritate consistenta in fata contracandidatului sau social-democrat, Victor Ponta.

Cand isi poate intra Klaus Iohannis in DREPTURI. Cererile pe care le-a facut au de asteptat mai bine de o luna

Klaus Iohannis a fost ales presedintele Romaniei, insa are de asteptat mai bine de o luna pana va incepe sa-si exercite functia. Cu toate acestea el a facut deja mai multe solicitari, atat catre.

Alegeri prezidentiale 2014 A fost un bumerang. Klaus Iohannis a castigat in comunele bihorene cu primari traseisti

De legea traseismului politic au profitat mai multi primari din Bihor, fiind convinsi ca odata cu trecerea la un alt partid, in special PSD, lucrurile vor merge mult mai bine pentru comuna lor. Odata cu alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei pentru urmatorii 5 ani, lucurile se schimba, mai cu jumatate de gura cei care au trecut in alta tabara politica fiind dispusi sa se reintoarca.

Ce viziune are Klaus Iohannis in privinta economiei si a sistemului de taxare

Klaus Iohannis, viitorul presedinte al Romaniei, nu s-a avantat sa ofere multe promisiuni in programul electoral pe care l-a avut, neavand nici foarte multe cifre pe care mediul de afaceri sau economistii sa le discute. Care este, totusi, viziunea.

Iohannis pentru Deutsche Welle, in primul interviu dupa alegeri: Viziunea mea e cea a unei Romanii puternice si prospere in care politicienii si institutiile servesc cetatenii

Crearea unei Romanii puternice si prospere, lupta impotriva coruptiei si institutii care servesc interesele cetatenilor, acestea sunt principalele scopuri pe care presedintele ales, Klaus Iohannis, vrea sa le.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2741 seconds )