Libnet.ro
UNICEF

15:30

Imagini mai putin cunoscute cu Klaus Iohannis: Reactia presedintelui ales cand este claxonat in parcarea unui supermarket (VIDEO)

B1 B1,
Imagini mai putin cunoscute cu Klaus Iohannis: Reactia presedintelui ales cand este claxonat in parcarea unui supermarket (VIDEO)

Dupa ce Klaus Iohannis a devenit presedintele ales al Romaniei, niste imagini mai putin cunoscute cu primarul Sibiului au revenit in actualitate, arata gandul. info. intr-un clip, realizat in vara acestui an. continuă pe B1

Klaus Iohannis - un portret inedit. De la CV, la cat poarta la pantofi

Viitorul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a absolvit Facultatea de Fizica de la Cluj, a fost profesor de fizica la liceu, inspector scolar si primar la Sibiu. Mama sa a fost sora medicala, tatal - tehnician la o intreprindere, sora sa, Krista cu patru ani mai mica) a terminat tot Fizica, iar dupa 89 toti au plecat in Germania. Intr-un interviu pentru StirileProTv. ro, Iohannis a povestit ca mancarea sa preferata este ciorba de perisoare si ca poarta 45 la pantof. Citeste in articol detalii mai putin cunoscute din viata lui Klaus Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta a obtinut in Craiova cu 1500 de voturi mai mult de Klaus Iohannis

Victor Ponta a obtinut in Craiova un procent de 50,46%, iar Klaus Iohannis 49,53%. Diferenta intre cei doi candidati a fost de 1500 de voturi.

UPDATE Cele 18 promisiuni din campanie ale lui Klaus Iohannis. Vezi si prin ce au ramas in istorie fostii presedinti

Potrivit celor mai recente date, Klaus Iohannis are un avantaj confortabil de voturi fata de contracandidatul sau, socialistul Victor Ponta. Iohannis si-a bazat campania pe un program de factura liberala care poate fi comprimat in 18 promisiuni care trebuie respectate, odata ajuns la Cotroceni. Sub mandatul sau, Romania ar putea adopta moneda euro, una din marile provocari economice, asumate si de conducerea Bancii Nationale. Vezi intext care sunt cele 18 promisiuni pe care viitorul presedinte s-a obligat sa le respecte si un inventar al principalelor momente cheie ale fostilor presedinti ai Romaniei.

VIDEO Cum a fost primita in clasa de elevi Carmen, sotia presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis: We are the champions!

Carmen Iohannis, sotia noului presedinte al Romaniei - Klaus Iohannis - a declarat ca este foarte fericita dupa ce sotul ei a castigat alegerile prezidentiale 2014. Mai mult decat atat, prima doamna a fost intampinata de stundentii carora le preda cu aplauze si scandari: Campionii!.

Prioritatile presedintelui ales, Klaus Iohannis. Ce le ureaza primarilor traseisti

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, de la Palatul Parlamentului, ca alianta electorala pe care a coprezidat-o, ACL, si-a incheiat misiunea, si acum a ramas doar.

Rares Bogdan anunta ca nu va fi consilierul lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan, realizator la Realitatea TV, a anuntat marti pe contul sau de Facebook ca nu va deveni consilierul presedintelui ales, Klaus Iohannis. Nu imi las Studioul, masuta mea si camerele de luat vederi de la Jocuri de putere pentru nimic in lume!, a scris Rares Bogdan. Potrivit surselor HotNews. ro, si Andrei Plesu ar fi refuzat postul de consilier, propus inca inainte de alegeri. EvZ. ro a scris marti ca Rares Bogdan si Andrei Plesu s-ar numara printre viitorii consilieri ai lui Iohannis.

Aurora Liiceanu, scrisoare catre Klaus Iohannis: Vreau un presedinte cu urechi

Psihologa si autoarea Aurora Liiceanu ii transmite o scrisoare presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis, in care isi exprima asteptarile legate de mandatul pe care il va avea acesta. Aurora Liiceanu nu vorbeste despre ce ar vrea ca presedintele sau sa faca, ci despre ceea ce vrea ca acesta sa nu faca in urmatorii cinci ani.

Profilul electoratului care l-a votat pe Klaus Iohannis. Cine a schimbat situatia la urne

Cu toate ca exit-pollurile publicate in cursul zilei de duminica de institutele de sondare a opiniei publice il indicau castigator pe Victor Ponta, Klaus Iohannis a recuperat decalajul incepand cu ora 19. 00, cand un sondaj IRES il indica la mai putin.

Adevarul Live, ora 12.00: Mihai Razvan Ungureanu, unul dintre liderii noului PNL, din culisele victoriei lui Klaus Iohannis

Mihai Razvan Ungureanu, vicepresedinte al Aliantei Crestin-Liberale ACL) si fost premier al Romaniei, vine la Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a explica motivele victoriei zdrobitoare a lui Klaus Iohannis si a echipei care i-a fost aproape in aceasta campanie pentru alegerea presedintelui tarii.

Cand isi poate intra Klaus Iohannis in DREPTURI. Cererile pe care le-a facut au de asteptat mai bine de o luna

Klaus Iohannis a fost ales presedintele Romaniei, insa are de asteptat mai bine de o luna pana va incepe sa-si exercite functia. Cu toate acestea el a facut deja mai multe solicitari, atat catre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )