Libnet.ro
UNICEF

05:30

Primul lider PSD care-i cere demisia lui Dragnea. Marian Oprisan: Daca obtinem sub 30%, acesta trebuie sa plece

Adevărul Adevărul,
Primul lider PSD care-i cere demisia lui Dragnea. Marian Oprisan: Daca obtinem sub 30%, acesta trebuie sa plece

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat duminica seara, la sediul PSD din Baneasa, ca in cazul in care social-democratii vor obtine un scor sub 30% la alegerile europarlamentare, atunci presedintele partidului, Liviu Dragnea, trebuie sa-si dea demisia. continuă pe Adevărul

Primul lider PSD care-i cere demisia lui Dragnea. Marian Opisan: Daca obtinem sub 30%, acesta trebuie sa plece

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat duminica seara, la sediul PSD din Baneasa, ca in cazul in care social-democratii vor obtine un scor sub 30% la alegerile europarlamentare, atunci presedintele partidului, Liviu Dragnea, trebuie sa-si dea demisia.

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: Liviu Dragnea sa demisioneze. Este momentul zero pentru PSD

Liderul PSD Vrancea ii cere demisia lui Liviu Dragnea, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, acuzand-ul pe presedintele PSD ca a compromis partidul. Liviu Dragnea sa.

Se inmultumesc contestatarii lui Dragnea din PSD. Primarul Brailei: Dragnea, demisia! Un partid mare trebuie sa fie condus de un presedinte fara probleme de imagine

Dupa baronul de Vrancea, Marian Oprisan, un nou lider local din PSD solicita demisia lui Liviu Dragnea ca urmare a scorului slab inregistrat la alegerile parlamentare. Este vorba de primarul de Braila, Marian.

Rares Bogdan: Vom cere demisia Guvernului si alegeri anticipate de urgenta

Rares Bogan,candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a spus ca vor cere demisia Guvernului Dancila si vor cere alegeri anticipate de urgenta. Noi vom initia motiune de.

Petitie prin care se cere demisia lui Melescanu pentru sabotarea romanilor din strainatate si a drepului lor de a vota, semnata de peste 6.100 de persoane

O petitie online prin care se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, pentru sabotarea, inca o data, a romanilor de peste hotare si a dreptului acestora de a vota, a fost semnata de peste 6. 100 de persoane.

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

Oprisan ii cere oficial demisia lui Dragnea din fruntea PSD: Cifrele de la iesirea din sectiile de vot, dar si sentimentul general al electoratului ne dau masura esecului conducerii sale

Marian Oprisan, vicepresedintele PSD, i-a solicitat oficial demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului, in conditiile in care cifrele de la iesirea din sectiile de vot, dar si sentimentul general al.

incepe razboiul in PSD. Marian Oprisan: Daca PSD ia sub 30% si pierde alegerile, atunci Dragnea trebuie sa demisioneze

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, nu a mai asteptat aflarea rezultatelor oficiale si a iesit deja cu un mesaj dur la adresa lui Dragnea. Acesta i-a cerut liderului PSD sa demisioneze in cazul in care PSD nu.

Oprisan cere demisia colegului de partid dus cu elicopterul la Bucuresti. A dovedit lipsa oricaror valori comune cu viziunea si programul politic al PSD

Solicitarea social-democratului Marian Oprisan vine dupa ce senatorul PSD Virginel Iordache a fost transferat cu elicopterul SMURD de la Spitalul Judetean Suceava la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, desi starea sa de sanatate nu impunea transportul pe calea aerului.

Alianta USR-PLUS cere demisia Guvernului Dancila pentru cozile din diaspora

Liderii aliantei USR-PLUS au cerut in mod oficial demisia Guvernului pentru proasta organizare de la alegeri care a dus la cozi uriase in diaspora. Ce s-a intamplat azi in diaspora arata ca guvernul trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )