Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rares Bogdan: Vom cere demisia Guvernului si alegeri anticipate de urgenta

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan: Vom cere demisia Guvernului si alegeri anticipate de urgenta

Rares Bogan,candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a spus ca vor cere demisia Guvernului Dancila si vor cere alegeri anticipate de urgenta. Noi vom initia motiune de. continuă pe Antena3

Surse: Presedintele Klaus Iohannis va cere demisia Guvernului

Radu Tudor a spus la Antena 3 ca ar exista o intelegere intre partidele din Opozitie sa ceara demisia Guvernului si alegeri anticipate. Presedintele Iohannis inteleg ca la ora 21 va anunta ca,.

Alianta USR-PLUS cere demisia Guvernului Dancila pentru cozile din diaspora

Liderii aliantei USR-PLUS au cerut in mod oficial demisia Guvernului pentru proasta organizare de la alegeri care a dus la cozi uriase in diaspora. Ce s-a intamplat azi in diaspora arata ca guvernul trebuie.

Rares Bogdan: Vom solicita inca de duminica seara ca PSD si ALDE sa paraseasca de indata Palatul Victoria (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, in timpul unui miting electoral organizat la Bistrita ca imediat dupa alegeri liberalii vor solicita ca PSD si.

Final de zi cu proteste la Cluj: se cere demisia Guvernului Dancila. Dreptul universal la vot nu este respectat

Protestatarii sustin ca dreptul la vot nu este respectat si ca foarte multi oameni nu reusesc sa voteze, in special in diaspora, din cauza ca autoritatile nu au dorit sa prelungeasca votul.

VIDEO Final de zi cu proteste la Cluj: se cere demisia Guvernului Dancila. Dreptul universal la vot nu este respectat

Protestatarii sustin ca dreptul la vot nu este respectat si ca foarte multi oameni nu reusesc sa voteze, in special in diaspora, din cauza ca autoritatile nu au dorit sa prelungeasca votul.

Rares Bogdan (PNL): Vom cere alegeri anticipate de urgenta. Teodor Melescanu si Carmen Dan sa isi inainteze demisiile

PNL va cere de urgenta organizarea de alegeri anticipate, a anuntat duminica seara Rares Bogdan. dupa anuntarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare. Candidatul care a deschis lista PNL.

Rares Bogdan, in studioul HotNews.ro: Divortul UDMR de PSD, un ultim act al disperarii ca nu vor intra in Parlamentul European / Dupa alegeri vom forta o schimbare a Guvernului

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a afirmat, la HotNews. ro LIVE, ca dupa europarlamentare PNL va forta o schimbare a Guvernului. El se declara convins ca la alegerile de duminica liberalii vor obtine cel mai mare scor din istoria post-decembrista. Despre divortul UDMR-PSD, el a spus ca este un ultim gest al UDMR, in disperarea ca va pierde alegerile de duminica si ca nu va intra in Parlamentul European.

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce s-a incheiat votul la europarlamentare. Ce gest a facut

Votul la europarlamentare s-a incheiat, la ora 21:00. Romanii s-au mobilizat cum nu au mai facut-o niciodata pana acum la alegerile pentru Parlamentul European. Rares Bogdan, care a deschis lista PNL la aceste alegeri, a oferit prima reacatie dupa ce s-a incheiat votul la europarlamentare. PNL a obtinut 25,8% din voturi, la egalitate cu PSD.

Andrei Nastase: Nu ne dorim alegeri anticipate, dar daca ele vor avea loc vom merge la oameni

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, copresedinte al blocului ACUM spune ca formatiunea pe care o reprezinta nu isi doreste alegeri anticipate, dar daca acest lucru se va produce, va merge la alegatori pentru a le explica cum stau lucrurile. Declaratia a fost facuta de politician la emisiunea Important de la TVC21, transmite IPN.

Rares Bogdan: Astazi Romania a dovedit ca este europeana. in momente de cumpana, acestei tari ii pasa(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care a deschis lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat duminica seara dupa anuntarea primelor rezultate ale scrutinului pentru Parlmentul European, ca Romania a dovedit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )