Libnet.ro
UNICEF

17:15

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall

ADPM ADPM,
Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall. Shop-ul brandului britanic se intinde pe un spatiu comercial de peste 1000 de metri patrati. Iata ce vedete si influenceri au fost la inaugurare. continuă pe ADPM

Un fenomen tot mai ingrijorator se petrece in curtea scolilor din Romania. Agresivitatea elevilor este in crestere!

Bullying-ul, un fenomen tot mai ingrijorator in curtea scolilor din Romania. Un studiu al Organizatiei Salvati Copiii arata ca 1 din 4 copii este umilit, in mod repetat, in fata colegilor. 1 din.

Speakeri de renume mondial i-au invatat pe profesorii din Romania cum sa predea limba engleza

Peste 1000 de profesori de limba engleza din Romania au participat, sambata 23 martie, la prima editie a Conferintei National Geographic Learning Day. Ei au invatat depre noi metode de predare a limbii.

Rusia a luat iN VIZOR Universitatile din Romania. Ambasadorul rus face si cate DOUA vizite pe an la aceleasi institutii de invatamant

In ultimii trei ani, vizitele ambasadorului Rusiei la Bucuresti la universitatile din Romania s-au inmultit, unele institutii avand si parteneriate solide cu Ambasada rusa, relateaza g4media. Astfel, in.

Patru echipe de liceeni din Romania participa la finala Campionatului Mondial de Robotica din Statele Unite

Patru echipe de liceeni vor reprezenta Romania la Campionatului Mondial de Robotica din Detroit, Statele Unite. in competitia nationala s-au intrecut, in total, 1500 de elevi din intreaga tara. Iata echipele castigatoare.

Milioane de pensionari din Romania ar putea primi o noua sansa

Caravana Umanista a ajuns si in Maramures pentru a promova proiectul legislativ prin care milioane de pensionari vor primi o noua sansa, aceea de a se putea angaja din nou. Umanistii au fost bine primiti de.

O mama din Romania a primit o sentinta de 25 de ani de inchisoare

La doi ani de la descoperirea care a ingrozit Romania, femeia din Bistrita care si-a omorat pe rand cei tre copii nenascuti .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )