Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul mesaj al senatorului Daniel Breaz dupa demisia din PSD: ataca fostul partid, critica USR PLUS si lauda PNL

Adevărul Adevărul,
Primul mesaj al senatorului Daniel Breaz dupa demisia din PSD: ataca fostul partid, critica USR PLUS si lauda PNL

Senatorul Daniel Breaz, demisionar din PSD, a transmis luni dimineata, 7 septembrie, primul mesaj dupa ce si-a anuntat decizia de a parasi partidul care l-a propulsat in parlament. Breaz ataca PSD, critica USR PLUS si lauda candidatii PNL de la Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Lucian Bode, prima reactie dupa accidentul din trafic. Cum se apara ministrul

Lucian Bode vine cu marturii dupa accidentul rutier in care a fost implicat in cursul weekend-ului. Ce spune ministrul Transporturilor ca s-a petrecut in ziua de 30 august? Lucian Bode, reactie dupa accidentul rutier: Nu aveam motiv sa ne grabim Ministrul Transporturilor a fost implicat intr-un accidet rutier in cursul datei de 30 august. Totul .

BVB BET - la maximul de dupa caderea din februarie-martie

Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat cresteri in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi in care BET, cosul de actiuni fanion al pietei noastre, a urcat la 9. 055,33 puncte, maximul atins dupa caderea din februarie-martie, cauzata de valul de vanzari dat de perspectivele percepute de investitori privind economia, odata cu extinderea pandemiei de Covid-19.

Alexandra Stan, mesaj plin de ura dupa ce o tanara a fost batuta: Sunteti niste ratati, fraieri, idioti!

Alexandra Stan se afla printre vedetele care au reactionat degraba atunci cand un video socant al unei batai dintre cateva minore a devenit viral. Mesajul plin de ura al cantaretei a fost aplaudat de multi dintre urmaritorii ei. Alexandra Stan, reactie in cazul fetitei batute de la Targu Jiu Cunoscuta cantareata a reactionat acid, asa .

Barbat arestat dupa atacurile din Birmingham

Un barbat de 27 de ani a fost arestat dupa seria de atacuri cu cutit care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in Birmingham, in urma caruia un barbat a fost ucis si alte doua persoane au fost grav ranite, a anuntat luni politia britanica, citata de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )