Libnet.ro
UNICEF

12:30

Primul ministru din Guvern care ameninta cu demisia. Cerintele lui Sorin Cimpeanu

Adevărul Adevărul,
Primul ministru din Guvern care ameninta cu demisia. Cerintele lui Sorin Cimpeanu

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a anuntat miercuri ca este dispus sa-si dea demisia din guvern daca bugetul pentru educatie nu va creste. continuă pe Adevărul

Dana Budeanu ii desfiinteaza pe politicienii din Guvern: Copiii unor securisti

Invitata la Antena 3, Danei Budeanu i s-a aratat o imagine in care apareau Dan Barna, Florin Citu, Ludovic Orban, Kelemen Hunor si Dacian Ciolos si moderatorul Razvan Dumitrescu a rugat-o sa comenteze fotografia. Dana Budeanu ii desfiinteaza pe politicienii din Guvern Potrivit Danei Budeanu, Florin Citu nu este premier ci doar a fost pus .

Dinamo a inceput pregatirile pentru a doua parte a Ligii I - Cati jucatori au fost prezenti la primul antrenament din 2021

Nouasprezece jucatori au fost prezenti, duminica dimineata, la primul antrenament din acest an al echipei Dinamo, in cantonamentul de la Saftica.

Politicianul din SUA care umbla cu pistolul in Congres. Si americanii sunt socati

America, toata lumea stie, este tara tuturor posibilitatilor. Si tot despre America se stie ca are o legislatie, cel putin permisiva, cand vine vorba de purtatul de arma. in Statele Unite, 32% dintre americani spun ca detin personal o arma. Aceeasi statistica spune ca 44%, declara ca locuiesc intr-o gospodarie cu arme. in acest context .

Tara din Europa care ar putea amana a doua doza de vaccin: care-i motivul

Germania, prima economie a Europei, ar putea amana administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Motivul invocat e surprinzator. Germania se numara printre primele tari din Europa care au.

Orasul din Romania care a pus asistatii social la munca. E ireal cum poate sa arate acum

Cum arata acum orasul din Romania care a avut o abordare demna de aplaudat in fata unui subiect sensibil de la noi asistatii sociali? in ce zona s-a intamplat asa ceva si care este programul strict pentru beneficiarii sumelor lunare de la stat? Orasul din Romania care si-a obligat asistatii social sa munceasca in .

Cristian Busoi, presedintele Comisiei pentru energie din Parlamentul European, cere demisia presedintelui ANRE

Eurodeputatul Cristian Busoi, presedintele Comisiei pentru Industrie, Cercetare si Energie ITRE) din Parlamentul European, considera ca Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) nu a gestionat deloc bine momentul liberalizarii pietei de energie electrica in Romania. De aceea, Cristian Busoi cere demisia presedintelui ANRE, Dumitru Chirita.

Netflix se scumpeste din februarie. Care sunt noile tarife la abonamente

Netflix, popularul serviciu de streaming, isi va scumpi abonamentele, astfel ca milioane de utilizatori din toata lumea vor plati cu aproximativ 26,5 euro mai mult pe un an.

Olanda este singura tara din UE care nu a inceput vaccinarea anti-COVID

Olanda Tarile de Jos) a decis sa devanseze cu doua zile inceputul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, a anuntat luni guvernul tarii, ultimul din UE care va trece la vaccinarea populatiei. Initial, debutul campaniei de vaccinare era programat sa aiba loc vineri, relateaza Digi24.

Un britanic de 82 de ani este prima persoana din lume care a primit vaccinul AstraZenecaOxford

Brian Pinker, in varsta de 82 de ani, a primit vaccinul la spitalul Universitatii Oxford la ora 07:30 07:30 GMT), a anuntat Sistemul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )