Libnet.ro
UNICEF

12:30

Primul muzeu de istorie a gradinilor din lume

Hotnews Hotnews,
Primul muzeu de istorie a gradinilor din lume

Daca te afli in vizita la Londra, n-ar fi rau ca printre picaturile de ploaie sa vizitezi si Garden Museum, primul muzeu de istorie a gradinilor din lume. Strania lui amplasare intr-un lacas de cult desacralizat este, de fapt, un concurs fericit de imprejurari. continuă pe Hotnews

Peste 500 de japonezi au intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare orgie din lume

In urma cu 6 ani, japonezii au intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare si organizata orgine din lume. Peste 250 de cupluri au facut sex in acelasi timp, intr-o sala imensa, scrie Weird Asian News.

Cel mai rapid supercomputer din lume, Titan, se afla in SUA. Proiectul a costat 100 milioane de dolari

Proiectul Titan al laboratoarelor Oak Ridge National Laboratory, din statul american Tennessee, a fost desemnat cel mai rapid supercalculator din lume. Investitia s-a ridicat la 100 milioane de dolari, relateaza.

Estonia: Tallinn va deveni prima capitala din lume care va avea transport public gratuit

Tallinn, capitala Estoniei, va deveni, de la 1 ianuarie 2013, prima capitala din lume care va oferi transport public gratuit tuturor locuitorilor. Noua masura pe care o va adopta tara baltica vizeaza atat.

Cel mai spectaculos bordel din lume va costa 15 milioane de euro si va fi inaugurat la Viena, in 2014

Doi oameni de afaceri au proiectat cel mai mare bordel din lume, pe care vor sa-l inaugureze chiar la inceputul lui 2014. Pentru aceasta uriasa casa a prostituatelor, cei doi vor sa investeasca peste 15 milioane.

O pasiune devenita traditie. Secretele celui mai popular whiskey american din lume

Jack Daniel`s este cel mai bine vandut whiskey traditional american din lume, fiind fabricat in oraselul Lynchburg din statul Tennesse inca din anul 1866, cand Jack Newton Daniel 1850-1911) a fondat.

Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Orice om ar trebui sa-l vada macar o data in viata

Aceasta poza uimitoare, realizata de fotograful Scott Robertson, arata Farul Nugget Point din Noua Zeelanda. Aflat pe varful unei stanci, acesta este unul dintre cele mai spectaculoase faruri din lume. Farul.

VIDEO Presedintele uruguayan Jose Mujica este cel mai sarac sef de stat din lume

Presedintele Uruguayului, Jose Mujica, este considerat cel mai sarac presedinte din lume, scrie BBC. Potrivit ultimei sale declaratii de avere, Mujica detine doar o ferma unde el si sotia sa se ocupa personal de agricultura si cresterea animalelor si doua masini. In plus, Jose Mujica doneaza lunar 90% din salariul sau de sef al statului unor organizatii de caritate.

KFC deschide primul restaurant drive thru din Bucuresti.

Lantul de restaurante KFC inaugureaza pe 15 noiembrie primul restaurant drive thru din Bucuresti. Acesta este primul restaurant din tara noastra in care se implementeaza un nou sistem de comanda tip fusion care permite o viteza mare de servire a clientilor. Timpul mediu de servire atat pentru comenzile in sala, cat si drive thru va fi de aproximativ 60 de secunde. Spre deosebire de celelalte restaurante, pentru comenzile efectuate in sala, clientii au la dispozitie locuri separate unde se .

FOTO Cum arata primul viraj al circuitului din Austin

Formula 1 revine in Statele Unite al Americii dupa cinci ani pe un circuit nou construit sub coordonarea celebrului arhitect Hermann Tilke. Vedeti mai jos cum arata primul viraj al traseului din Texas.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )