Libnet.ro
UNICEF

08:30

Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie

Antena3 Antena3,
Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie

Cape Town ar putea fi primul oras din lume cu rezervele de apa potabila ajunse la zero pana in luna martie a acestui an. Cele mai recente previziuni anunta o criza de apa in orasul african, . continuă pe Antena3

NU IROSITI NICIUN STROP! Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie

Cele mai recente previziuni anunta o criza de apa potabila in mai multe regiuni de pe mapamond. Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie este Cape Town, capitala.

Care este cel mai rezistent telefon din lume. Au pus o bila de metal incins pe el, a luat foc, dar nu s-a intamplat nimic - VIDEO

Nokia 3310, unul din cele mai rezistente telefoane din lume, a luptat cu indarjire chiar si impotriva unei bile de nichel incinsa ca focul. Sunt deja multe materiale in spatiul virtual in care anticul si.

Aceasta femeie a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare din lume! Cum arata in comparatie cu oamenii obisnuiti - VIDEO

O tanara din Rusia a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare!Ekaterina Lisina detine recordul mondial pentru cele mai lungi picioare din lume. Ekaterina Lisina atrage.

Horoscopul saptamanii 12-18 ianuarie 2018. Zodia care ramane fara bani saptamana viitoare

Descopera ce-ti prezic astrele pentru saptamana care urmeaza! Berbec Gandesc mai mult, sunt atente la fiecare amanunt si pragmatice. Sa faca tot posibilul si sa fructifice perioada la.

E cea mai vanduta masina de lux din lume. In 2017 a stabilit un nou record de vanzari

Mercedes ramane in continuare cel mai mare producator premium din industria auto. Compania germana a reusit sa livreze in perioada ianuarie - decembrie 2017 nu mai putin de 2. 344 automobile.

Record de vizitatori in cel mai frumos loc subteran din lume, aflat in Romania

Salina Turda, din judetul Cluj, a inregistrat, in 2017, un record de vizitatori, de peste 600. 000 de persoane, din care 35% au fost din strainatate, cei mai multi din tari precum Ungaria, Polonia,.

Anul 2017 a adus temperaturi extreme in multe locuri din lume. De la 54 de grade in Iran, la -55 in Siberia

Anul care s-a incheiat recent a fost unul dintre cei mai calzi din istorie si mai multe tari au inregistrat cele mai ridicate temperaturi de cand se fac masuratori meteorolgice. Sunt tot mai multe zilele in care temperaturile trec de 52 de grade in Orientul Mijlociu, dar recorduri de caldura s-au stabilit si in China, Chile, Spania si Ghana. In comparatie, minimele absolute au fost mult mai putine. Si 2018 se anunta capricios, in doar cateva zile fiind ninsori in Sahara, temperaturi de aproape -40 de grade in SUA, dar si 24 de grade in Sicilia, in timp ce in nordul Italiei zapezile au depasit si doi metri.

Asta e cea mai rea zodie din horoscop: iti face rau fara sa aiba nicio remuscare

Se intampla adeseori sa intalnim femei din aceeasi zodie care sunt de-a dreptul incendiare sau femei care sunt extrem de rele. Iar acest lucru nu este deloc intamplator. Si asta.

Spitalul din Bucuresti care arata atat de rau incat a fost folosit ca decor pentru un film de groaza

Un spital din Capitala a devenit decorul unui film de groaza. La propriu. Cateva scene din Ghost Rider 2 s-au filmat in una din sectiile Spitalul CF 2 din Bucuresti, dezvaluie cativa medici sub pr.

Samsarii recurg la numere false pentru masinile aduse din afara. Care este pozitia autoritatilor in aceasta privinta?

Cunoastem deja practicile samsarilor si am scris despre ei cateva articole. O sa gasiti pe site si articole in care invatati cum sa va feriti de ei si de tepele pe care le dau oamenilor simplii care isi doresc o masina decenta si curata ca istoric.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )