Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul pas din infringement si din cauza poluarii. Comisia Europeana cere Romaniei sa adopte programe nationale de control al poluarii atmosferice

Hotnews Hotnews,
 Primul pas din infringement si din cauza poluarii. Comisia Europeana cere Romaniei sa adopte programe nationale de control al poluarii atmosferice

Romania primeste un nou avertisment de la Comisia Europeana si in privinta poluarii. CE cere Romaniei, Greciei si Maltei sa adopte primele programe nationale de control al poluarii atmosferice si acorda acestor tari doua luni pentru a raspunde si pentru a-si adopta si comunica planurile pana la acest termen limita. Este primul pas din procedura de infringement. continuă pe Hotnews

Infringement poluare atmosferica: Comisia Europeana solicita Romaniei sa adopte programe de control al noxelor

Comisia cere ca Romania, Grecia si Malta sa-si adopte primele programe nationale de control al poluarii atmosferice si sa le comunice Comisiei, in conformitate cu Directiva UE) 20162284 privind reducerea emisiilor nationale de anumiti poluanti atmosferici. in temeiul acestei directive, statele membre sunt obligate sa elaboreze, sa adopte si sa puna in aplicare programele lor respective, pentru a-si limita emisiile anuale.

Comisia Europeana, avertisment dur pentru Romania: O luna pentru a lua masurile necesare in taierile ilegale de paduri

Comisia Europeana a lansat miercuri un avertisment dur Romaniei pentru taierile ilegale de paduri si a dat autoritatilor de la Bucuresti un termen de o luna pentru a lua masuri de remediere a deficientelor - primul pas in procedura de infringement.

Comisia Europeana solicita Romaniei sa adopte primul program national de control al poluarii atmosferice. Termenul limita era 1 aprilie 2019

Romania trebuie sa adopte primul program national de control al poluarii atmosferice, a solicitat Comisia Europeana, care le-a transmis scrisori de punere in intarziere si Greciei, si Maltei. Masura vine.

Comisia Europeana, avertisment dur pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri: Guvernul are o luna la dispozitie pentru remedierea deficientelor

Comisia Europeana a avertizat miercuri Romania din cauza taierilor ilegale a padurilor. Potrivit unui comunicat de presa, autoritatile de la Bruxelles au decis sa trimita Romaniei o scrisoare de punere in.

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania din cauza defrisarilor ilegale

Comisia Europeana a transmis, astazi, un avertisment Romaniei din cauza defrisarilor ilegale. CE a indemnat statul roman sa ia toate masurile pentru a opri distrugerea padurilor.

Comisia Europeana indeamna la transpunerea celei de-a 5-a Directiva privind combaterea spalarii banilor

Comisia Europeana CE) a trimis scrisori de punere in intarziere Ciprului, Ungariei, Tarilor de Jos, Portugaliei, Romaniei, Slovaciei, Sloveniei si Spaniei din cauza faptului ca aceste tari nu au notificat nicio masura de punere in aplicare a celei de-a 5-a Directive privind combaterea spalarii banilor a 5-a Directiva AML), informeaza biroul de presa al CE.

Comisia Europeana cere Romaniei si altor state membre sa respecte directiva privind combaterea spalarii banilor

Comisia Europeana CE) a trimis scrisori de punere in intarziere Romaniei si altor sapte state membre prin care le cere sa respecte directiva privind combaterea spalarii banilor.

Comisia Europeana avertizeaza Romania asupra defrisarilor ilegale

Comisia Europeana CE) indeamna Romania sa puna in aplicare in mod corect Regulamentul UE privind le.

Comisia Europeana indeamna Romania sa puna capat exploatarii forestiere ilegale

Comisia Europeana indeamna Romania sa puna in aplicare in mod corespunzator Regulamentul UE privind lemnul EUTR), care interzice intreprinderilor din sectorul lemnului sa produca si sa introduca pe piata UE produse obtinute din busteni recoltati in mod ilegal, informeaza biroul de presa al Comisiei.

Romania poate da bani operatorilor economici pentru statiile de incarcare a masinilor electrice Comisia Europeana: Nu este ajutor de stat

Romania poate da bani operatorilor economici pentru amenajarea unei retele de incarcare a masinilor electrice si hibrid, iar masura nu se incadreaza la categoria ajutor de stat, a concluzionat Comisia Europeana. in planul prezentat la Bruxelles, Romania a comunicat un buget de 53 de milioane EUR pentru perioada 2020-2025, pentru dezvoltarea unei retele de statii de reincarcare a vehiculelor hibride si electrice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )