Libnet.ro
UNICEF

13:15

Primul protest de amploare fata de Codul Fiscal: 10.000 de angajati de la uzina Dacia, in strada - VIDEO

Antena3 Antena3,
Primul protest de amploare fata de Codul Fiscal: 10.000 de angajati de la uzina Dacia, in strada - VIDEO

Protest de amploare la Mioveni. Angajatii Dacia ies marti in strada, nemultumiti de decizia guvernului de a transfera contributiilor sociale de la angajator la angajat. Nu sunt insa singurele. continuă pe Antena3

Ponta: De ce sa masacrezi Codul fiscal, doar pentru ca Dragnea a promis ca mareste salariile si i-a mintit pe oameni?

Fostul premier Victor Ponta a spus, marti, despre Codul fiscal aflat in vigoare din 2015 ca a fost laudat de toata lumea, iar acum, prin propunerile guvernului Tudose, acesta ar urma sa fie.

Guvernul nu ar trebui sa modifice Codul fiscal prin ordonanta de urgenta

Modificarile la Codul fiscal trebuie discutate si aprobate in Parlament, prin lege, a declarat, ieri, senatorul PSD Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei pentru buget-finante, la evenimentul Topul National al Firmelor Private din Romania.

Exista inca speranta ca premierul va trece si modificarile la Codul fiscal la &171;discutate si uitate &187;

Senatorul PNL Florin Citu a declarat, ieri, ca, in urma amanarii sedintei de Guvern, exista inca speranta ca premierul Mihai Tudose va trece si modificarile la Codul fiscal la capitolul discutate si uitate.

Ministrul de Finante, Ionut Misa: Premierul mi-a spus ca ordonanta privind Codul Fiscal va fi discutata miercuri in Guvern

Proiectul de Ordonanta privind modificarea Codului fiscal va fi discutat in sedinta de Guvern de miercuri, inclusiv cu transferul contributiilor de la angajator la angajat, a declarat luni, la Parlament,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )