Libnet.ro
UNICEF

22:16

Primul restaurant din Romania in care vor lucra numai angajati care sufera de Sindromul Down

Antena3 Antena3,
Primul restaurant din Romania in care vor lucra numai angajati care sufera de Sindromul Down

S-au nascut bolnavi, dar asta nu-i impiedica sa demonstreze tuturor ca pot fi cei mai buni angajati. Mai multi tineri cu sindrom Down din Cluj au primit sansa de a lucra intr-un restaurant, dedicat lor. Un om de. continuă pe Antena3

Kosovo, primul stat din Europa care renunta la euro pentru a introduce propria moneda

Kosovo este primul stat din Europa care ar putea renunta la euro pentru a introduce propria moneda, relateaza Economica. Guvernatorul Bancii Centrale din Kosovo, cel mai tanar stat din Europa, inca nerecunoscut.

Parcul Central, Opera Maghiara si Iulius Parc din Cluj-Napoca vor deveni noua casa a jazzistilor

Primul festival din Romania care aduce muzica buna in parcurile orasului, Jazz in the Park, organizat la Cluj-Napoca, se pregateste intens pentru editia a doua. Intre 4 si 6 iulie, mii de iubitori ai jazz-ului si nu numai sunt asteptati sa acapareze Parcul Central pentru concerte, targuri si activitati de toate felurile pentru copii si adulti deopotriva.

Primul stadion din Romania unde injuraturile vor fi interzise. Autoritatile din Botosani deruleaza o campanie contra trivialitatii din tribune

Sefii de la Prefectura Botosani vor sa ii faca pe microbisti sa nu mai injure pe stadion. Mai precis a fost initiata o campanie prin care deocamdata suporterii sunt rugati sa renunte la limbajul trivial in tribune. Reprezentantii Prefecturii spun ca au luat aceasta decizie datorita numarului mare de copii prezenti la meciurile de fotbal.

Ministrul Sanatatii: Numarul de pacienti care vor primi tratament oncologic va creste cu 16.000 in 2014

Programul national de oncologie din 2014 are prevazut, la capitolul medicamente, un buget de 1,224 miliarde de lei. Asta inseamna cresterea cu 16. 000 a numarului de pacienti care vor fi tratati fata de 2013, a.

Raluca Ionescu, noua senzatie a muzicii romanesti, lanseaza primul single din cariera! Vezi AICI cum suna Baby Boy!

Frumoasa bruneta in varsta de 23 de ani si-a lansat astazi primul single din cariera, intitulat Baby Boy. Baby Boy.

Costel Casuneanu va primi despagubiri de la CJ Prahova pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru A3

Consiliul Judetean Prahova va plati peste 1,2 milioane lei pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru construirea unui nod de autostrada la Gherghita, pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti. Omul de afaceri Costel Casuneanu, dar si firma acestuia, PaCo International se afla prontre expropriati.

Emilia Bunea, fost director financiar al ING Group, preia conducerea Metropolitan Life, al doilea mare asigurator de viata din Romania

Metropolitan Life, al doilea mare asigurator de viata din Romania, are incepand cu data de 1 iulie un nou director general CEO). Grupul MetLife a numit-o pe Emilia Bunea 44 ani) in functia de Chief Executive Officer al Metropolitan Life, in locul lui Theodor Alexandrescu, care a condus operatiunile MetLife in Romania timp de noua ani. Numirea Emiliei Bunea este in curs de aprobare din partea autoritatilor locale. Theodor Alexandrescu 44 ani), este numit CEO Chief Executive Officer) al MetLife Golf, cu sediul in Dubai, reprezentand cinci tari: Kuwait, Quatar, Bahrain, Oman si Emiratele Arabe Unite.

Surpriza in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania: Soceram, la un singur pas sa devina liderul pietei

Surprize in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania, o piata, care conform reprezentantilor din industrie a fost printre putinele care au reusit sa se mentina la un nivel stabil in anul precedent. Wienerberger isi continua.

Greenpeace vrea includerea padurilor virgine de fag din Romania in UNESCO

Greenpeace vrea includerea pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO a padurilor virgine de fag din Romania, intr-un demers comun cu alte 12 tari europene care poseda astfel de paduri, organizatia primind marti sprijinul Comisiei parlamentare pentru relatia cu UNESCO.

Se infiinteaza prima scoala privata de asistente medicina dentara din Romania

Societatea Romana de Profilaxie si Educatie Dentara din Romania impreuna cu Universitatea Hyperion din Bucuresti infiinteaza prima scoala privata de asistente specializate in medicina dentara din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )