Libnet.ro
UNICEF

05:15

Primul stadion din Romania unde injuraturile vor fi interzise. Autoritatile din Botosani deruleaza o campanie contra trivialitatii din tribune

Adevărul Adevărul,
Primul stadion din Romania unde injuraturile vor fi interzise. Autoritatile din Botosani deruleaza o campanie contra trivialitatii din tribune

Sefii de la Prefectura Botosani vor sa ii faca pe microbisti sa nu mai injure pe stadion. Mai precis a fost initiata o campanie prin care deocamdata suporterii sunt rugati sa renunte la limbajul trivial in tribune. Reprezentantii Prefecturii spun ca au luat aceasta decizie datorita numarului mare de copii prezenti la meciurile de fotbal. continuă pe Adevărul

Primul restaurant din Romania in care vor lucra numai angajati care sufera de Sindromul Down

S-au nascut bolnavi, dar asta nu-i impiedica sa demonstreze tuturor ca pot fi cei mai buni angajati. Mai multi tineri cu sindrom Down din Cluj au primit sansa de a lucra intr-un restaurant, dedicat lor. Un om de.

Raluca Ionescu, noua senzatie a muzicii romanesti, lanseaza primul single din cariera! Vezi AICI cum suna Baby Boy!

Frumoasa bruneta in varsta de 23 de ani si-a lansat astazi primul single din cariera, intitulat Baby Boy. Baby Boy.

Kosovo, primul stat din Europa care renunta la euro pentru a introduce propria moneda

Kosovo este primul stat din Europa care ar putea renunta la euro pentru a introduce propria moneda, relateaza Economica. Guvernatorul Bancii Centrale din Kosovo, cel mai tanar stat din Europa, inca nerecunoscut.

Se infiinteaza prima scoala privata de asistente medicina dentara din Romania

Societatea Romana de Profilaxie si Educatie Dentara din Romania impreuna cu Universitatea Hyperion din Bucuresti infiinteaza prima scoala privata de asistente specializate in medicina dentara din Romania.

Emilia Bunea, fost director financiar al ING Group, preia conducerea Metropolitan Life, al doilea mare asigurator de viata din Romania

Metropolitan Life, al doilea mare asigurator de viata din Romania, are incepand cu data de 1 iulie un nou director general CEO). Grupul MetLife a numit-o pe Emilia Bunea 44 ani) in functia de Chief Executive Officer al Metropolitan Life, in locul lui Theodor Alexandrescu, care a condus operatiunile MetLife in Romania timp de noua ani. Numirea Emiliei Bunea este in curs de aprobare din partea autoritatilor locale. Theodor Alexandrescu 44 ani), este numit CEO Chief Executive Officer) al MetLife Golf, cu sediul in Dubai, reprezentand cinci tari: Kuwait, Quatar, Bahrain, Oman si Emiratele Arabe Unite.

Copiii din Romania, supravietuitori. Unul din zece sufera de foame

Copiii din Romania nu sunt doar copii. Sunt, de fapt, supravietuitori. Un studiu recent arata ca unul din doi copii de la noi nu are parte nici macar de minimul necesar cand vine vorba de educatie, sanatate sau.

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B.

Greenpeace vrea includerea padurilor virgine de fag din Romania in UNESCO

Greenpeace vrea includerea pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO a padurilor virgine de fag din Romania, intr-un demers comun cu alte 12 tari europene care poseda astfel de paduri, organizatia primind marti sprijinul Comisiei parlamentare pentru relatia cu UNESCO.

Salariatii din Romania au lucrat cel mai mult in randul tarilor UE, in 2013

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult in randul tarilor din UE, in medie 2. 099 de ore. Liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania pe 24 iunie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a fost cel mai urmarit post TV din Romania, marti, 24 iunie. Postul de nisa a inregistrat o medie de 3% rating si 12,3% cota de piata,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )