Libnet.ro
UNICEF

15:30

Primul roman infectat cu COVID-19 a contractat virusul a doua oara

România Liberă România Liberă,
Primul roman infectat cu COVID-19 a contractat virusul a doua oara

Sergiu Sgurescu, primul roman infectat cu noul coronavirus, pe 26 februarie 2020, s-a reinfectat. continuă pe România Liberă

Primul roman infectat cu coronavirus s-a infectat din nou: Eu si virusul incepem sa ne imprietenim

Sergiu Sgurescu primul roman infectat cu noul coronavirus in tara noastra si unul dintre primii care s-au vindecat, a anuntat ca s-a infectat din nou cu coronavirus, de aceasta data in Germania.

Primul roman depistat cu coronavirus s-a reinfectat

Sergiu Sgurescu, primul roman infectat cu noul coronavirus pe 26 februarie 2020, s-a reinfectat si a dat de inteles ca este asimptomatic, la fel ca prima oara.

Primul roman diagnosticat cu COVID-19 s-a infectat a doua oara cu virusul

Primul roman care a fost depistat cu noul coronavirus, la sfarsitul lunii februarie, s-a reinfectat acum. Tanarul, in varsta de 25 de ani, este asimptomatic si sta in carantina, in Germania, acolo unde locuieste in prezent.

CORONAVIRUS |Primul roman testat pozitiv cu COVID-19 anunta ca s-a reinfectat: Cum se simte tanarul din judetul Gorj

Primul roman care a fost testat pozitiv cu coronavirus pe teritoriul tarii noastre anunta ca s-a reinfectat cu SARS-CoV-2. Sergiu Sgurescu a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 26 februarie, iar miercuri, la 10 luni.

A fost vaccinat primul roman impotriva COVID: Mihaela Anghel, asistenta la Institutul Matei Bals

Moment istoric pentru Romania si Uniunea Europeana. Dupa un an de lupta cu noul coronavirus, astazi a inceput campania de vaccinare. La ora 9:00 s-a dat startul imunizarii in Bucuresti, iar o ora mai tarziu in toata tara. Primul roman care a primit o.

Campania de vaccinare anti-COVID incepe astazi. Primul roman care va fi vaccinat, un medic de la Institutul Matei Bals din Bucuresti

Campania de vaccinare anti-COVID incepe astazi in Romania,la ora 9:00, in 10 spitale din tara. Primul romanvaccinatin Romania ar trebuisa fie un cadru medical de la Institutul.

Campania de vaccinare anti-COVID incepe astazi. Primul roman care va fi vaccinat, o asistenta medicala de la Institutul Matei Bals din Bucuresti

Campania de vaccinare anti-COVID incepe astazi in Romania,la ora 9:00, in 10 spitale din tara. Primul romanvaccinatin Romania va fi un cadru medical de la Institutul Matei Bals.

Campania de vaccinare anti-COVID a inceput astazi. Primul roman care a fost vaccinat, o asistenta medicala de la Institutul Matei Bals din Bucuresti (VIDEO)

Campania de vaccinare anti-COVID incepe astazi in Romania,la ora 9:00, in 10 spitale din tara. Primul romanvaccinatin Romania va fi un cadru medical de la Institutul Matei Bals.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )