Libnet.ro
UNICEF

18:30

Primul roman infectat cu coronavirus s-a infectat din nou: Eu si virusul incepem sa ne imprietenim

Antena3 Antena3,
Primul roman infectat cu coronavirus s-a infectat din nou: Eu si virusul incepem sa ne imprietenim

Sergiu Sgurescu primul roman infectat cu noul coronavirus in tara noastra si unul dintre primii care s-au vindecat, a anuntat ca s-a infectat din nou cu coronavirus, de aceasta data in Germania. continuă pe Antena3

Primul roman infectat cu COVID-19 a contractat virusul a doua oara

Sergiu Sgurescu, primul roman infectat cu noul coronavirus, pe 26 februarie 2020, s-a reinfectat.

Primul roman depistat cu coronavirus s-a reinfectat

Sergiu Sgurescu, primul roman infectat cu noul coronavirus pe 26 februarie 2020, s-a reinfectat si a dat de inteles ca este asimptomatic, la fel ca prima oara.

Primul roman diagnosticat cu COVID-19 s-a infectat a doua oara cu virusul

Primul roman care a fost depistat cu noul coronavirus, la sfarsitul lunii februarie, s-a reinfectat acum. Tanarul, in varsta de 25 de ani, este asimptomatic si sta in carantina, in Germania, acolo unde locuieste in prezent.

CORONAVIRUS |Primul roman testat pozitiv cu COVID-19 anunta ca s-a reinfectat: Cum se simte tanarul din judetul Gorj

Primul roman care a fost testat pozitiv cu coronavirus pe teritoriul tarii noastre anunta ca s-a reinfectat cu SARS-CoV-2. Sergiu Sgurescu a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 26 februarie, iar miercuri, la 10 luni.

A fost vaccinat primul roman impotriva COVID: Mihaela Anghel, asistenta la Institutul Matei Bals

Moment istoric pentru Romania si Uniunea Europeana. Dupa un an de lupta cu noul coronavirus, astazi a inceput campania de vaccinare. La ora 9:00 s-a dat startul imunizarii in Bucuresti, iar o ora mai tarziu in toata tara. Primul roman care a primit o.

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 4 in Bucuresti. in Ilfov continua sa scada Situatia in fiecare judet

Rata de infectare a trecut din nou de 4 in Bucuresti, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, ajungand miercuri, in Capitala, la 4,02, fata de 3,97 cu o zi in urma. Ilfov ramane judetul cu cea mai mare incidenta a cazurilor - 4,84, fata de 4,96 cu o zi in urma.

Alex Bodi, din nou la inchisoare? Vestile proaste vin imediat dupa Craciun

Vesti proaste pentru fostul sot al Biancai Dragusanu. Alex Bodi ar putea ajunge din nou la inchisoare, de data aceasta chiar la inceput de 2021. Se pare ca procurorii DIICOT nu il doresc pe suspect in arest la domiciliu. Alex Bodi, din nou la inchisoare? Conform cancan. ro, fostul sot al Biancai Dragusanu ar putea ajunge .

Ce a facut Andreea Balan chiar in aceste momente. Vedeta are toate motivele sa rada din nou

Andreea Balan a scapat de ghinion. Dupa ce s-a despartit de George Burcea, apoi a infruntat unele probleme de sanatate, de sarbatori, norocul pare ca i-a suras. Cantareata a petrecut Craciunul in sanul familiei noului partener, Tiberiu Argint. Fetitele sale s-au jucat cu sora barbatului, prezenta, de asemenea, cunoscuta publicului. Tiberiu Argint a introdus-o in .

Campania de vaccinare anti-COVID a inceput astazi in Romania. Primul roman vaccinat - o asistenta medicala de 26 de ani: Am fost privilegiata ca am fost aleasa sa fiu prima vaccinata din aceasta tara. Nu am stat pe ganduri

Campania de vaccinare anti-COVID a inceput in Romania duminica la ora 9. 00, cand a fost vaccinata prima persoana. Este vorba despre o asistenta medicala de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals. Primele doze de vaccin au fost distribuite la Institutul Bals si la celelalte noua spitale de boli infectioase aflate in linia intai in lupta cu noul coronavirus. in total, Romania ar urma sa primeasca de la Comisia Europeana vaccin pentru imunizarea a 10,7 milioane de persoane. Vaccinarea populatiei ar urma sa inceapa in primavara.

Campania de vaccinare anti-COVID a inceput astazi. Primul roman care a fost vaccinat, o asistenta medicala de la Institutul Matei Bals din Bucuresti (VIDEO)

Campania de vaccinare anti-COVID incepe astazi in Romania,la ora 9:00, in 10 spitale din tara. Primul romanvaccinatin Romania va fi un cadru medical de la Institutul Matei Bals.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )