Libnet.ro
UNICEF

07:00

IN PRIMUL SEMESTRU DIN ACEST AN: CBRE: Stocul spatiilor moderne de retail - circa 3,7 milioane mp

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL SEMESTRU DIN ACEST AN: CBRE: Stocul spatiilor moderne de retail - circa 3,7 milioane mp

Stocul total de spatii moderne de retail, care include atat parcuri de retail, cat si centre comerciale, a ajuns la aproximativ 3,7 milioane de metri patrati in prima jumatate a anului 2019, iar pana la sfarsitul anului urmeaza a fi livrati aproximativ 130. 600 de metri patrati, arata cel mai recent raport al companiei de consultanta imobiliara CBRE, Romania MarketView H1. continuă pe Ziarul Bursa

Cand incepe US Open 2019, ultimul turneu de Grand Slam din acest an

Turneele ATP sunt cele la care joaca baietii, si turneele WTA de tenis sunt cele la care participa fetele. Turnee de Grand Slam sunt turneele cele mai puternice in care castigatorul primeste 2. 000 de puncte in clasamentul ATP. Exista 4 astfel de turnee Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open). Openul American este ultimul turneu .

DUPA PRIMELE SASE LUNI DIN ACEST AN, Grupul MOL a realizat un profit operational de 1,15 miliarde dolari

Grupul MOL a realizat un profit operational de 1,15 miliarde dolari dupa primele sase luni ale acestui an, jumatate din tinta orientativa anuala pentru 2019, se arata intr-un comunicat al grupului.

Huawei a anuntat un avans de 23,2% al veniturilor in primul semestru

Grupul Huawei a anuntat, luni, ca a inregistrat, in primul semestru din 2019, venituri de 401,3 miliarde yuani aproximativ 58 miliarde dolari), cu 23,2% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, marja de profit net a companiei in prima jumatate a acestui an a fost de 8,7%.

IN CONDITIILE UNOR VENITURI DIN DIVIDENDE DE 96 MILIOANE LEI SIF2 - profit in crestere cu 91%, in primul semestru

SIF Moldova SIF2) a raportat un profit net de 102,63 milioane de lei, pentru primul semestru al acestui an, cu 91,3% peste cel inregistrat la finele lunii iunie 2018, in conditiile obtinerii unor venituri brute din dividende de 96,35 milioane de lei, cu 41,4% peste cele raportate pentru primele sase luni din 2018, reiese din raportul societatii de investitii financiare cu sediul in Bacau, publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Huawei a anuntat, la nivel global, un avans de 23,2% al veniturilor in primul semestru

Grupul Huawei a anuntat, luni, ca a inregistrat, in primul semestru din 2019, venituri de 401,3 mili.

Unde este, de fapt, Las Fierbinti, orasul in care se filmeaza serialul de la PRO TV. Cati bani a castigat primaria din acest proiect

Romanii adora serialul Las Fierbinti si au luat la cunostinta ca se filmeaza intr-un oras din Ialomnita, dar putini stiu unde exact se afla acesta. Unde este, de fapt, Las Fierbinti? Iubitul serial Las Fierbinti se afla, de fapt, in orasul cu numele Fierbinti-Targ, din Ialomnita. Acesta este compus din satele: Fierbintii de Jos, Fierbintii .

Noua goana dupa aur a bancilor centrale, Polonia a cumparat 100 de tone in primul semestru

Pretul aurului a crescut discret, dar constant, pe piata locala si la BNR, cu circa 10 lei in ultima luna de zile, de la peste 187 de lei gramul pe 2 iulie la peste 197 de lei gramul pe 2 august, un nivel al pretului care nu a mai fost atins din 2012. Pretul aurului inregistreaza cresteri importante si pe piata internationala.

ATP Kitzbuhel: Dominic Thiem a castigat al treilea trofeu din acest sezon

Dominic Thiem 4 ATP, principalul favorit) a castigat, sambata, turneul de la Kitzbuhel, cu premii totale de 524. 340 de euro. Austriacul si-a trecut astfel in palmares al treilea trofeu din actualul sezon.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )