Libnet.ro
UNICEF

05:45

Primul sondaj public despre alegerile de la Primaria Capitalei: cine ar putea fi noul primar

România Liberă România Liberă,
Primul sondaj public despre alegerile de la Primaria Capitalei: cine ar putea fi noul primar

Sondajul a fost anuntat de catre candidatul USB la Primaria Bucurestiului, Nicusor Dan, iar datele arata ca pe primul loc s-ar afla candidatul PSD, Gabriela Firea. continuă pe România Liberă

Sondaj cu rezultate ireale pentru alegerile la Primaria Capitalei. Tot ce se stia pana acum a fost dat peste cap

Un nou sondaj privind alegerile la Primaria Capitalei scoate la iveala noi rezultate in legatura cu procentele oamenilor care ar vota. Potrivit sondajului realizar de Institutul Roman pentru Evaluare.

Firea are Primaria Capitalei in buzunar. Nou sondaj: Candidatul PSD face in intentiile de vot cat Dan, Predoiu si Turcescu la un loc

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a dat publicitatii rezultatele unui sondaj TNS, potrivit carora Gabriela Firea PSD) are 34% din intentia de vot, Nicusor Dan USB) 16%, Catalin Predoiu PNL).

Uniunea Salvati Bucurestiul va prezenta joi rezultatele sondajului privind candidatii la Primaria Capitalei

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca joi vor fi prezentate rezultatele unui sondaj referitor la intentiile de vot ale bucurestenilor si modul in care s-au putea transfera optiunile intre Nicusor Dan si liberalul Catalin Predoiu, informeaza Agerpres.

Casele de pariuri, asaltate inainte de alegerile pentru Primaria Capitalei. Care este candidatul cu o cota surpriza (FOTO)

Potrivit cotelor inregistrate de casele de pariuri, exista sansa de a avea o surpriza de proportii la alegerile pentru Primaria Capitalei. in ciuda faptului ca propunerea PSD, Gabriela Firea, pentru.

Cu cine voteaza Victor Ponta la Primaria Capitalei: Daca vreau o administratie eficienta, pe Gabi Firea, daca vreau revolutie, pe Nicusor Dan, daca vreau bun-simt, pe Daniel Barbu si daca sunt prostit, pe securitul Catalin Predoiu

Victor Ponta intervine in campania electorala pentru Primaria Capitalei. Fostul lider PSD se dezlantuie la adresa candidatului PNL la sefia Bucurestiului, Catalin Predoiu. Fostul premier vorbeste.

Ce spune Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, despre implicarea sefului sau de campanie in scandalul Panama Papers

Nu am stiut ca seful meu de campanie apare in Panama Papers, a declarat Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, referindu-se la implicarea sefului sau de campanie, Matei Paun, in acest scandal, intr-un interviu acordat Rise Project.

Ministrul Fondurilor UE, catre candidatii la Primaria Capitalei: Luati cei 187 milioane de euro de la Bruxelles, pentru conducte, sa nu pierdeti banii europeni ai bucurestenilor

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a facut, miercuri, un apel public catre candidatii la Primaria Bucurestiului, pentru ca persoana care va ajunge primar general sa avanseze urgent un proiect european de reabilitare a retelei de termoficare a orasului, pentru a nu pierde cei 187 milioane de euro alocati, pana in iunie 2017. Ghinea a mai cerut ca viitorul primar general sa se implice si intr-un proiect de reamenajarea raului Dambovita, pentru care sunt alocati 120 milioane euro, din fonduri europene.

Ce solutii propun principalii favoriti la Primaria Capitalei

Adevarul va prezinta punctele esentiale din programele de guvernare locala ale candidatilor cu cele mai mari sanse de a castiga alegerile de duminica in Bucuresti.

De ce dai tonul si nu pastrav? Denise Rifai loveste din nou: Cum a incercat sa-l puna in dificultate pe un candidat la Primaria Capitalei (VIDEO)

Prezentatoarea de televiziune Denise Rifai a iesit din nou la atac si a incercat sa puna un candidat la Primaria Capitale in dificultate. Numai ca de aceasta data, nu i-a iesit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )