Libnet.ro
UNICEF

15:01

Primul stat din lume care interzice pungile de plastic de unica folosinta

Antena3 Antena3,
Primul stat din lume care interzice pungile de plastic de unica folosinta

California a devenit marti primul stat american care interzice pungile din plastic, iar aceasta masura va intra in vigoare in iulie 2015, informeaza AFP, citata de Mediafax. Potrivit legii care a fost ratificata. continuă pe Antena3

California a devenit primul stat american care interzice pungile din plastic

California a devenit marti primul stat american care interzice pungile din plastic, masura care va intra in vigoare in iulie 2015 pentru marile magazine alimentare si farmacii. Unitatile comerciale mai mici vor.

Cel mai scump cocktail din lume costa 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, relateaza Mediafax.

Cel mai scump cocktail din lume se bea intr-un bar londonez. Pretul: 11.500 euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, celebra pentru aparitia in filmul Perspectiva unei crime din seria James.

Ligia lanseaza primul videoclip din cariera solo

Tanara cantareata Ligia lanseaza primul videoclip din cariera solo, pentru single-ul Ultimul tren. Filmarile au durat mai bine de 24 de ore, iar printre locatiile alese s-au numarat Muzeul Iulia Hasdeu din Campina.

FOTO. Dorian Popa a filmat primul videoclip din cariera solo

Dorian Popa a filmat saptamana trecuta primul videoclip din cariera solo, pentru piesa Pe placul tau, compusa de Mihai Boldea Mahia Beldo) si Claudiu Polk Doddy).

Eleva din Gorj care a declarat ca si-a ucis, apoi incendiat bebelusul, a mintit. Politia a gasit cadavrul intr-un dulap

Eleva din Gorj care a declarat ca si-a ucis, apoi incendiat bebelusul, a mintit. Tanara a ascuns de fapt bebelusul mort, intr-un dulap, loc in care a fost gasit de politisti, miercuri seara.

A murit Mitropolitul Banatului. Nicolae Corneanu a fost primul inalt preot ortodox care a recunoscut colaborarea cu fosta Securitate

Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae Corneanu, in varsta de 90 de ani, a murit, duminica noapte, la resedinta mitropolitana, trupul neinsufletit al acestuia urmand sa fie depus la Catedrala Mitropolitana din Timisoara, anunta Mediafax, citandu-l pe purtatorul de cuvant al Mitropoliei Banatului, preotul Lucian Florea. EVZ aminteste ca Nicolae Corneanu a recunoscut colaborarea cu fosta Securitate in perioada 1950-1988. De asemenea, mitropolitul Banatului a fost membru al Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste, care a alcatuit asa-numitul raport Tismaneanu. Nicolae Corneanu era si cel mai longeviv mitropolit al ortodoxiei din intreaga lume: el ocupa functia de 52 de ani si urma sa implineasca in curand 91 de ani.

A fost descoperita cea mai importanta sursa de petrol din lume. Depaseste asteptarile noastre

Societatea rusa de stat Rosneft si Exxon Mobil, cea mai mare companie americana in domeniul energiei, au descoperit rezerve mari de petrol in Marea Kara, din regiunea arctica, demonstrand ca aceasta poate .

Unul dintre cei mai cunoscuti ilustratori din lume vine la ICE Comic Con

Ice Comic Con anunta sosirea unui alt artist grafic de renume care va sta de vorba cu publicul si va dezvalui din secretele artei sale. Noah Bradley vine tocmai din Australia si se alatura celorlalti doi artisti confirmati pana acum, Alessandro Vitti Marvel) si Guillermo Ortego Marvel, DC Comics), precum si starului din Game of Thrones si Star Wars: Episode 7, Miltos Yerolemou. Noah este un artist desavarsit, un spirit liber care adora sa calatoreasca, iar impresiile culese se reflecta in creatiile sale.

Cele mai originale locatii Starbucks din lume

Va imaginati cum ar fi sa va serviti cafeaua preferata intr-un container sau o moschee? Acest lucru este posibil in cazul locatiilor Starbucks, care surprind si la capitolul originalitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )