Libnet.ro
UNICEF

17:45

Unul dintre cei mai cunoscuti ilustratori din lume vine la ICE Comic Con

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei mai cunoscuti ilustratori din lume vine la ICE Comic Con

Ice Comic Con anunta sosirea unui alt artist grafic de renume care va sta de vorba cu publicul si va dezvalui din secretele artei sale. Noah Bradley vine tocmai din Australia si se alatura celorlalti doi artisti confirmati pana acum, Alessandro Vitti Marvel) si Guillermo Ortego Marvel, DC Comics), precum si starului din Game of Thrones si Star Wars: Episode 7, Miltos Yerolemou. Noah este un artist desavarsit, un spirit liber care adora sa calatoreasca, iar impresiile culese se reflecta in creatiile sale. continuă pe Hotnews

Viata fabuloasa a lui Bill Gates, cel mai bogat om din America

Cu o avere estimata la 81 de miliarde de dolari, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, este unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Gates este, de 21 de ani, cel mai bogat om din America, potrivit ierarhiei realizate.

Victor Ponta, pentru CNN: Independenta energetica, unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune

Independenta energetica reprezinta unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune. Afirmatia a fost facuta de premierul Victor Ponta in cadrul unei interventii la postul.

Cel mai scump cocktail din lume costa 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, relateaza Mediafax.

Cel mai scump cocktail din lume se bea intr-un bar londonez. Pretul: 11.500 euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, celebra pentru aparitia in filmul Perspectiva unei crime din seria James.

Cele mai valoroase banci din lume: chinezii au cele mai multe reprezentante in TOP 10

Sunt multe moduri prin care bancile pot fi evaluate, prin profitabilitate, dupa marimea activelor sau in cel mai simplu mod, prin capitalizare. Investitorii sunt cei mai in masura sa stabileasca valoarea unei companii si capitalizarea reflecta astfel.

Ei sunt cei mai instariti oameni din America: primele 10 pozitii din topul Forbes

In noul numar Forbes 400 gasim o lista cu cei mai bogati americani, a caror avere cumulata depaseste 2,29 mii de miliarde de dolari, in crestere fata de anul interior si momentan cea mai ridicata valoare din istoria Forbes . Cunoaste-i.

FOTO Vicepremierul Romaniei, L. Dragnea: Palatul Brancovenesc de la Potlogi, unul dintre cele mai importante obiective din Romania

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, in Dambovita, ca Palatul Brancovenesc de la Potlogi, poate deveni unul dintre cele mai importante obiective turistice din tara. El a inspectat personal lucrari de reabilitare cu fonduri europene de la Palat.

Dr. Dre, cel mai bogat rapper din lume

Revista Forbes a publicat clasamentul anual al celor mai bine platite nume de pe scena hip-hop-ului si, din nou, surprizele sunt putine la acest capitol. Aflat pe locul trei anul trecut, in fruntea.

Topul celor mai scumpe strazi din lume: tu unde ai alege sa te plimbi sau sa iti faci cumparaturile?

Fie ca este vorba despre plaje cu nisip alb, priveliste spectaculoasa in preajma valurilor sau deasupra muntilor, boutique-uri faimoase, shopping de lux sau cine fastuoase, aceste strazi le inglobeaza pe toate. Resedinte ale celor mai influenti oameni.

Judetele cu cei mai multi pensionari din Romania. Si cele cu cele mai mari pensii

Here we go. In Giurgiu si Teleorman avem cate 18 pensionari la 10 salariati. Media pe tara e de 10:10. Bihor, Gorj, Iasi, Satu-Mare si Tulcea sunt pe medie, Capitala sta mai bine 5 pensionari la 10 salariati). Judetele cu pensionari mai putini decat salariati sunt doar 10 la numar. Restul sunt pe rosu din acest punct de vedere. Datele sunt din iunie 2014, scrie Dan Popa peblogul Hymerion. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )