Libnet.ro
UNICEF

14:30

Primul transplant medular la Spitalul Universitar din Capitala dupa 10 ani

Adevărul Adevărul,
Primul transplant medular la Spitalul Universitar din Capitala dupa 10 ani

Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti SUUB) anunta ca a fost efectuat primul transplant de medular dupa 10 ani in care aceasta activitate a fost intrerupta. continuă pe Adevărul

Primul transplant medular realizat dupa o pauza de 10 ani la Spitalul Universitar din Bucuresti

Primul transplant medular dupa o pauza de 10 ani a fost realizat miercuri la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, anunta unitatea medicala, pe pagina de Facebook. Dupa o intrerupere de peste 10 ani se reia activitatea de transplant in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Astazi, suntem mandri ca am realizat primul transplant medular, au scris reprezentantii spitalului.

O noua sectie de sterilizare la Spitalul Universitar din Capitala

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB) are o noua statie de sterilizare, realizata in urma unei investitii de 1,4 milioane de euro.

Sorina Pintea, ntrebata despre concluziile raportului Corpului de Control de la Spitalul Universitar: Va fi o alta conferinta de presa pe aceasta tema

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa, dupa ce a fost intrebata de un jurnalist cand va fi prezentat raportul Corpului de Control al institutiei dupa controlul de la Spitalul Universitar si care sunt concluziile acestuia, ca Va fi o alta conferinta de presa pe aceasta tema. Sorina Pintea a trimis Corpul de Control al Ministerului la Spitalul Universitar in luna august, dupa ce doi asistenti medicali au intrat in greva foamei pentru a protesta fata de conditiile din spital.

Incendiu de proportii in parcarea unui bloc din Capitala. Mai multe masini au ars

Incendiu de proportii in parcarea unui bloc din Capitala. Trei masini au ars dupa ce un transformator de curent a luat foc, iar flacarile s-au extins la autoturisme. Unul dintre proprietari se afla la volan ca.

Fost sef de sectie de la Spitalul Militar din Timisoara, trimis in judecata pentru luare de mita

Medicul Eugen Silviu Posiar, fost sef al Sectiei de Medicina Interna de la Spitalul Militar din Timisoara, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, pentru luare de mita, trafic de influenta si.

DOLIU! S-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Este vorba chiar de...

O femeie din Hong Kong s-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Femeia voia sa scape de ridurile de pe fata, dar medicii i-au gresit dozajul substantei, efectul toxic.

Perchezitii in Capitala, dupa ce s-a descoperit ca 15.000 de persoane figureaza cu domiciliul la trei adrese

Serviciul Ordine Publica din cadrul Politiei Capitalei si Politia Sectorului 3 desfasoara, joi dimineata, sase perchezitii domiciliare in Bucuresti intr-un dosar privind infractiunile de constituire de.

Cine este barbatul care a sunat la 112 si a anuntat ca ar fi bombe in Spitalul Judetean din Ploiesti

Politistii din Prahova l-au identificat pe barbatul care a sunat, marti seara, la 112 si a anuntat ca ar fi bombe in Spitalul Judetean si intr-un supermarket, acesta fiind audiat. Politistii din Prahova.

FOTO Medicii de la Spitalul Judetean din Cluj, acuzati de fiul unei paciente ca i-au fixat acesteia cu carton mna fracturata, din cauza ca nu aveau atele n spital

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Cluj au fixat cu bucati de carton mana rupta a unei femei ce fusese lovita de o masina, fiul femeii sustinand ca in spital nu existau nici macar atele, care sunt necesare in astfel de cazuri, potrivit Stiri de Cluj. Reprezentantii Spitalului Judetean din Cluj nu au putut fi contactati de HotNews. ro pentru explicatii pe marginea acestui subiect pana la momentul publicarii acestui articol.

Analiza: Fara investitii, sistemul de termoficare din Capitala risca sa cedeze la iarna. Facturile bucurestenilor s-ar putea dubla din 2019

Sistemul de termoficare din Bucuresti are nevoie urgenta de investitii, in contextul in care mai mult de trei sferturi din conductele termice ale Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET) au o vechime de peste 40 de ani si risca sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )