Libnet.ro
UNICEF

06:00

in primul trimestru in Moldova au fost cele mai mici preturi la zahar din regiune

Adevărul Adevărul,
in primul trimestru in Moldova au fost cele mai mici preturi la zahar din regiune

Daca pretul mediu pentru zaharul moldovenesc in perioada ianuarie-mijlocul aprilie nu depasea noul lei kilogramul, atunci in Romania si tarile baltice, acesta constituia 12,15 lei, in Ucraina - 10,85 lei, in Rusia - 11,1 lei, iar in Kazahstan - 12 lei, a a anuntat directorul executiv al Uniunii Producatorilor de Zahar UPZM), Raisa Bejan. continuă pe Adevărul

FOTO Doua vinuri din soiul Feteasca au fost cele mai bune la Vinvest

Timp de doua zile, cei mai buni oenologi din Romania au analizat un total de o suta de soiuri de vin si bauturi alcoolice. La Timisoara a avut loc editia cu numarul 9 a Concursului National de Vinuri si Bauturi Alcoolice Vinvest. La final, marile medalii de aur au revenit unui vin din soiul Feteasca Regala, dar si unui al doilea vin din soiul Feteasca neagra.

Depozitele la institutiile de credit din Romania, cu 10 miliarde lei mai mici

La 31 martie, valoarea totala a depozitelor la institutiile de credit din tara noastra era de 305,16 miliarde lei, in scadere cu aproape 10 miliarde lei de la 315,03 miliarde lei) fata de ultimul trimestru al anului 2013, dar in crestere cu peste 1,5 miliarde lei raportat la primul trimestru al anului trecut, conform unui raport publicat astazi de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar FGDB).

Energia s-a ieftinit cu aproape 7% in primul trimestru

Pretul mediu al energiei electrice tranzactionate in primul trimestru pe piata spot PZU a fost de 144,62 de lei/MWh, cu 6,8% mai mic decat media primelor trei luni ale anului trecut 155,33 de lei/MWh).

Preinchirierile de birouri au ajuns la 30% din piata dupa primul trimestru

Volumul tranzactiilor de preinchiriere cu spatii de birouri in Bucuresti a crescut spectaculos in primul trimestru fata de aceeasi perioada din 2013, reprezentand peste 30% din suprafata inchiriata in intervalul analizat, evolutie care indica o.

FOTO Salarii cu 35% mai mici pentru angajatii companiei Ford din Craiova. Productia de autoturisme B-Max, intrerupta in perioada aprilie - iunie

Compania Ford a anuntat ca intrerupe productia de autoturisme B-Max la Craiova pentru 23 de zile lucratoare. Angajatii uzinei vor primi salarii mai mici cu 30-35% din venitul lor.

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste - taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste: taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

Monumente in pericol: cine salveaza cele mai vechi biserici din lemn hunedorene

Mai multe biserici de lemn, vechi, din judetul Hunedoara au ajuns printre cele mai periclitate situri din statele europene, conform Europa Nostra, o organizatie internationala pentru patrimoniu.

Windows Phone 8.1 e gata pentru actualizare: cele mai importante cinci functionalitati pregatite de Microsoft

Microsoft a inceput actualizarea la Windows Phone 8. 1, deocamdata pentru dezvoltatori, dar asta inseamna, de cele mai multe ori, ca piata s-a deschis pentru toata lumea. Iata de ce ar trebui sa fii atent la Windows Phone 8. 1 si ce poate aduce mai bun in lumea ta in care folosesti ecosistemul Microsoft.

Cele mai mari banci din Europa au dat afara 80.000 de angajati

Cele mai mari 30 de banci din Europa, in functie de capitalizare, au renuntat anul trecut la 80. 000 de angajati, adica 3,5% din total, iar o revenire a numarului de locuri de munca la nivelul anterior crizei pare putin probabila, in pofida recuperarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )