Libnet.ro
UNICEF

08:15

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste - taietor de lemne si reporter

Adevărul Adevărul,
WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste - taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca. continuă pe Adevărul

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste: taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

FOTO Doua vinuri din soiul Feteasca au fost cele mai bune la Vinvest

Timp de doua zile, cei mai buni oenologi din Romania au analizat un total de o suta de soiuri de vin si bauturi alcoolice. La Timisoara a avut loc editia cu numarul 9 a Concursului National de Vinuri si Bauturi Alcoolice Vinvest. La final, marile medalii de aur au revenit unui vin din soiul Feteasca Regala, dar si unui al doilea vin din soiul Feteasca neagra.

Cele mai mari banci din Europa au dat afara 80.000 de angajati

Cele mai mari 30 de banci din Europa, in functie de capitalizare, au renuntat anul trecut la 80. 000 de angajati, adica 3,5% din total, iar o revenire a numarului de locuri de munca la nivelul anterior crizei pare putin probabila, in pofida recuperarii.

Cele mai bune filme despre politica 2014 [VIDEO]

Filmul Piata/ Al Midan/ The Square, de Jehane Noujaim, un documentar percutant despre protestele din Egipt, a castigat trofeul Cinepolitica, la gala de inchidere a festivalului, care a avut loc duminica seara, la Cinema Studio din Bucuresti.

Monumente in pericol: cine salveaza cele mai vechi biserici din lemn hunedorene

Mai multe biserici de lemn, vechi, din judetul Hunedoara au ajuns printre cele mai periclitate situri din statele europene, conform Europa Nostra, o organizatie internationala pentru patrimoniu.

Cosmin Contra despre Atletico Madrid: Este cea mai buna echipa din Europa

Atletico Madrid traverseaza unul din cele mai bune sezoane din istorie, formatia pregatita de Diego Simeone aflandu-se pe primul loc in Primera Division si in semifinalele Champions League dupa ce a eliminat-o pe Barcelona). Este o echipa in forma, cu un lot foarte valoros. Este cea mai buna echipa din Europa in acest moment, a declarat Cosmin Contra, antrenorul celor de la Getafe.

TOP: 10 dintre cele mai scumpe restaurante din Europa

Caviar, foie gras, trufe albe si lista de bunatati de lux poate continua. De toate acestea se pot bucura cei care isi permit sa serveasca un pranz sau o cina in restaurante unde un meniu depaseste cateva sute de euro. RO iti prezinta 10.

Samsung Galaxy S5 versus HTC One: Comparatia Tech Adevarul pentru a gasi cel mai bun smartphone din lume

Samsung Galaxy S5 versus HTC One: cele mai bune telefoane ale primei jumatati de an, cele mai bune modele de la doi rivali puternici. Unul e din plastic si cu o camera foto impresionanta. Unul are un corp superb din aluminiu. Care e cel mai bun? Asta incercam sa aflam azi.

Samsung Galaxy S5 versus HTC One la Tech Adevarul: Care e cel mai bun smartphone din lume?

Samsung Galaxy S5 versus HTC One: cele mai bune telefoane ale primei jumatati de an, cele mai bune modele de la doi rivali puternici. Unul e din plastic si cu o camera foto impresionanta. Unul are un corp superb din aluminiu. Care e cel mai bun? Asta incercam sa aflam azi.

Fiica lui David Beckham, pe primul loc in topul celor mai eleganti copii din lume

Harper Seven Beckham 2 ani), mezina cuplului Victoria si David Beckham, ocupa primul loc in topul celor mai eleganti copii din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )