Libnet.ro
UNICEF

07:00

in primul tur la Wimbledon, Maria Sarapova a bifat o premiera negativa intr-un turneu de Grand Slam

Adevărul Adevărul,
in primul tur la Wimbledon, Maria Sarapova a bifat o premiera negativa intr-un turneu de Grand Slam

Maria Sarapova 80 WTA) a abandonat, marti, la scorul de 4-6, 7-6 4), 5-0 pentru frantuzoaica Pauline Parmentier 88 WTA), in primul tur al turneului de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Halep, Buzarnescu si Copil joaca, luni, in primul tur la Wimbledon. Orele la care vor incepe meciurile

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua, luni, in premiera, cu Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 37 WTA, in primul tur al turneului de la Wimbeldon.

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur de la Wimbledon 2019

Simona Halep, 27 de ani, numarul 7 WTA, va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numarul 37 WTA. Cele doua se vor intalni azi, de la ora 15:00. Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, azi, de la 15:00 Simona .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Aliaksandra Sasnovich din primul tur al Wimbledon 2019

Simona Halep, numarul 7 WTA, va intra in aventura din primul tur al Wimbledon 2019 alaturi de Aliaksandra Sasnovich, numarul 37 WTA, luni, de la ora Romaniei 15:00. Tara noastra are parte de o reprezentare numeroasa pe tabloul feminin de la Wimbledon. Cine transmite la TV meciul Simonei Halep Aliaksandra Sasnovich Cele mai dificile .

Sorana Cirstea si Ana Bogdan, eliminate in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele Sorana Cirstea si Ana Bogdan au parasit turneul de la Wimbledon, marti, dupa primul tur.

Marius Copil, eliminat de Guido Pella in primul tur la Wimbledon

Jucatorul Marius Copil, locul 88 ATP, a fost invins, luni, in primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului.

Wimbledon: Maria Sharapova s-a retras la 0-5 in decisivul meciului cu Pauline Parmentier Rusoaica, la doua puncte de victorie

Fost lider mondial, Maria Sharapova 80 WTA) a fost la doua puncte distanta de victoria din primul tur de la Wimbledon. La scorul de 6-4, 5-4 si 30-30, rusoaica a suferit o accidentare la incheietura mainii stangi, a pierdut setul secund la tiebreak 4-7) si nu a mai contat in setul decisiv, fiind nevoita sa se retraga la 0-5, dupa doua ore si 17 minute de joc.

Wimbledon: Rafael Nadal, victorie facila in primul tur Urmeaza duelul cu Nick Kyrgios

Rafael Nadal nu a avut probleme in fata niponului Yuichi Sugita 274 ATP), in primul tur de la Wimbledon. Ibericul s-a impus cu 6-3, 6-1, 6-3 si il va intalni in runda urmatoare pe australianul Nick Kyrgios, intr-o partida ce se anunta a fi una electrizanta.

Naomi Osaka, eliminata in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a scapat de una dintre cele mai incomode adversare de la Wimbledon, japoneza Naomi Osaka.

Wimbledon: Marius Copil, eliminat in primul tur de Guido Pella

Marius Copil 88 ATP) a fost eliminat inca din primul tur al Grand Slam-ului de la Wimbledon. Romanul a fost invins de Guido Pella Argentina), scor 7-611), 5-7, 6-3, 6-4, dupa doua ore si 54 de minute de joc.

Asa am trait Simona Halep in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a debutat, luni, la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului in tenis. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )