Libnet.ro
UNICEF

05:15

Primul vaccin anti COVID-19 va genera lupta pentru cine il foloseste mai intai

Adevărul Adevărul,
Primul vaccin anti COVID-19 va genera lupta pentru cine il foloseste mai intai

Un vaccin impotriva coronavirusului va duce la apeluri semnificative pentru a fi furnizat mai intai pe plan local, reprezentand o forma de nationalism al vaccinarii care va fi in detrimentul tuturor, a avertizat un fost membru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si actual presedinte al Coalitiei pentru Inovatii in Pregatirea Epidemica, potrivit The Guardian. continuă pe Adevărul

Reuniune virtuala tensionata a OMS, pe tema unui vaccin anti-Covid-19 accesibil pentru toti

Adunarea anuala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) a inceput luni virtual - pentru prima oara in istoria institutiei -, iar tarile indeamna ca viitorul vaccin impotriva noul coronavirus sa fie un bun public si la o reforma a Organizatiei, pentru ca aceasta sa raspunda mai bine pandemiilor, relateaza AFP.

Cine este Moncef Slaoui, omul ales de Donald Trump sa gaseasca un vaccin anti-coronavirus pana la sfarsitul acestui an

Donald Trump si-a propus sa gaseasca un vaccin anti-coronavirus pana la sfarsitul acestui an si a incredintat misiunea unui imunolog marocano-belgian.

Universitatea Oxford, pasi repezi spre un vaccin anti-COVID. Testele pe maimute si-au aratat eficienta

Universitatea Oxford pare sa faca un pas inainte in cursa mondiala pentru un vaccin impotriva coronavirusului . Astfel, un vaccin experimental pare sa ofere protectie impotriva COVID-19, potrivit unui mic studiu asupra efectelor la maimute, transmite.

Rezultate incurajatoare pentru un vaccin anti COVID-19: Am demonstrat ca acesti anticorpi pot bloca virusul

Subiectii care au primit vaccinul produs si testat de compania americana Moderna pentru combaterea Covid-19 au prezentat rezultate timpurii pozitive, Daca studiile viitoare merg bine, vaccinul companiei ar putea fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )