Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultate incurajatoare pentru un vaccin anti COVID-19: Am demonstrat ca acesti anticorpi pot bloca virusul

B1 B1,
Rezultate incurajatoare pentru un vaccin anti COVID-19: Am demonstrat ca acesti anticorpi pot bloca virusul

Subiectii care au primit vaccinul produs si testat de compania americana Moderna pentru combaterea Covid-19 au prezentat rezultate timpurii pozitive, Daca studiile viitoare merg bine, vaccinul companiei ar putea fi. continuă pe B1

Cine este Moncef Slaoui, omul ales de Donald Trump sa gaseasca un vaccin anti-coronavirus pana la sfarsitul acestui an

Donald Trump si-a propus sa gaseasca un vaccin anti-coronavirus pana la sfarsitul acestui an si a incredintat misiunea unui imunolog marocano-belgian.

Reuniune virtuala tensionata a OMS, pe tema unui vaccin anti-Covid-19 accesibil pentru toti

Adunarea anuala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) a inceput luni virtual - pentru prima oara in istoria institutiei -, iar tarile indeamna ca viitorul vaccin impotriva noul coronavirus sa fie un bun public si la o reforma a Organizatiei, pentru ca aceasta sa raspunda mai bine pandemiilor, relateaza AFP.

Primul vaccin anti COVID-19 va genera lupta pentru cine il foloseste mai intai

Un vaccin impotriva coronavirusului va duce la apeluri semnificative pentru a fi furnizat mai intai pe plan local, reprezentand o forma de nationalism al vaccinarii care va fi in detrimentul tuturor, a avertizat un fost membru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si actual presedinte al Coalitiei pentru Inovatii in Pregatirea Epidemica, potrivit The Guardian.

Universitatea Oxford, pasi repezi spre un vaccin anti-COVID. Testele pe maimute si-au aratat eficienta

Universitatea Oxford pare sa faca un pas inainte in cursa mondiala pentru un vaccin impotriva coronavirusului . Astfel, un vaccin experimental pare sa ofere protectie impotriva COVID-19, potrivit unui mic studiu asupra efectelor la maimute, transmite.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )