Libnet.ro
UNICEF

19:30

Principele Nicolae nu a fost invitat la masa pentru parastasul Regelui Mihai

România Liberă România Liberă,
Principele Nicolae nu a fost invitat la masa pentru parastasul Regelui Mihai

Pe 5 decembrie se implinesc doi ani de la trecerea in nefiinta a Regelui Mihai, slujba de parastas p. continuă pe România Liberă

Moment penibil, la parastasul regelui Mihai. Printul Nicolae nu a fost primit. Cum a reactionat preotul

Mai sunt 3 zile pana pe 5 decembrie cand se implinesc doi ani de la moartea Altetei Sale Regale, Regele Mihai. Parastasul a avut loc pe 24 noiembrie la Curtea de Arges, unde familia regala s-a recules la mormant. La procesiune a participat si Principele Nicolae. Moment penibil, la parastasul regelui Mihai. Se pare ca .

Atac pe podul Londrei: atacatorul impuscat era un fost detinut condamnat pentru terorism

Barbatul care a ucis doua persoane vineri pe Podul Londrei era Usman Khan, 28 de ani, fost detinut condamnat pentru terorism, a anuntat sambata seful brigazii antiteroriste din Marea Britanie, Neil Basu, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Burleanu si FRF isi cer scuze, dupa ce Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorti a Euro-2020

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, i-a cerut iertare, printr-o scrisoare deschisa, lui Gheorghe Hagi pentru ca nu l-a invitat la tragerea la sorti a Euro-2020. Stimate Domnule Gheorghe Hagi, incep aceasta.

Reactia lui Gheorghe Hagi la adresa FRF, dupa ce nu a fost invitat la tragerea la sorti pentru EURO 2020

La finele meciului dintre FC Botosani si FC Viitorul, finalizat cu 1-0 pentru gazde, Gheorghe Hagi a oferit o serie de declaratii vehemente.

Ne facem de ras in Europa: Cine e omul care s-a isterizat ca n-a fost invitat la tragerea grupelor Euro 2020

Bucurestiul a gazduit, in weekend, un eveniment de anvergura, organizat suta la suta de UEFA. Desi actiunea s-a incheiat de mult si a fost un succes, reusim sa o transformam in prilej de cearta si de reclamatii la forul european.

A fost publicata documentatia pentru achizitionarea a 20 de trenuri electrice de lung parcurs. Licitatia initiata in aprilie, pentru trenuri de scurt parcurs, este inca blocata

Autoritatea pentru Reforma Feroviara ARF) a anuntat intentia de a scoate la licitatie achizitia a cel putin 20 de rame electrice de lung parcurs. Cantitatea totala poate ajunge la 40 de unitati. Documentatia a fost depusa in SICAP in vederea validarii acesteia de catre ANAP Autoritatea Nationala de Achizitii Publice, urmand ca dupa aprobarea acesteia sa fie facuta publica, scrie Club Feroviar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )