Libnet.ro
UNICEF

01:05

PrintSign 2017, cel mai mare targ de tipar si semnalisticadin Europa de Sud-Est

Adevărul Adevărul,
PrintSign 2017, cel mai mare targ de tipar si semnalisticadin Europa de Sud-Est

In septembrie are loc la Bucuresti cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est: PrintSign 2017. intre 26 si 29 septembrie, la Romexpo Bucuresti vei descoperi un hub al tehnologiilor inovatoare si display-urilor digitale, combinat cu un maraton de evenimente conexe unde vei afla cum sa valorifici printul si semnalistica digitala, care sunt necesitatile mediului de business din Romania, dar si tendintele europene. continuă pe Adevărul

Un festival de muzica din Suedia va deveni cel mai mare festival dedicat exclusiv femeilor, dupa ce au fost semnalate mai multe violuri si agresiuni sexuale

Cel mai mare festival de muzica din Suedia va fi inlocuit anul viitor de un festival exclusiv pentru femei, dupa ce au fost raportate mai multe de violuri si agresiuni sexuale la evenimentul din acest an, relateazaThe Telegraph.

Are cel mai mare fund din lume si nu vrea deloc sa slabeasca desi medicii i-au spus ca ar putea muri! Explicatia ei super ciudata

Aceasta femeie are cel mai mare fund din lume. Ea a mancat atat de mult incat a ajuns in aceasta situatie si nu-i pare rau deloc. Ba mai mult, n-ar nici cea mai mica intentie sa slabeasca. Desi medicii i-au spus clar ca.

Cel mai mare aeroport din lume va fi deschis in 2019: cum va arata, ce dotari va avea si cati bani s-au investit FOTO

China va avea cel mai mare aeroport din lume, constructia grandioasa urmand a fi inaugurata la Beijing in anul 2019. Reprezentantii proiectului promit o capacitate anuala de 100 de milioane de pasageri si un terminal de 700. 000 de metri patrati.

Cum se pot apara romanii de GoldenEye, cel mai mare atac cibernetic din istorie. Gestul care te poate lasa fara datele de pe calculator

Cel mai puternic atac cibernetic din lume, GoldenEye, a paralizat activitatea a sute de companii, spitale, banci. Vestea proasta este ca problema nu este inca rezolvata si poate afecta oricand si.

Iranul si firma franceza Total SA vor exploata cel mai mare zacamant de gaze din lume

Compania iraniana National Iranian Oil Company NIOC) a semnat, ieri, un contract de 4,8 miliarde de dolari cu firma franceza Total SA si China National Petroleum Corporation CNPC), pentru dezvoltarea celui mai mare zacamant de gaze din lume, transmit DPA si Reuters, citate de Agerpres.

Cel mai mare festival de muzica din Suedia, anulat din cauza unui val de violuri

Organizatorii celui mai mare festival de muzica din Suedia au decis anularea editiei din 2018 dupa o serie de violuri si alte agresiuni sexuale ce au avut in weekendul trecut si anul trecut, evenimente.

Asociatia Forum Apulum Alba Iulia, prezenta la ONGFest - cel mai mare eveniment dedicat societatii civile

Asociatia Forum Apulum Alba Iulia a participat sambata, 1 iulie 2017, la cel mai mare eveniment dedicat societatii civile din Romania - ONGFest. Festivalul National al Organizatiilor Neguvernamentale a avut loc pe strada Potaissa din Cluj-Napoca.

Cel mai mare Pool Party din Romania, dar si Ziua Turismului Aradean, la Strandul Neptun

Strandul Neptun din Arad va gazdui sambata Zilei Turismului Aradean, incepand cu ora 10. Seara se va incheia cu o petrecere inedita Arad Pool Party la bazinele mari din Strandul Neptun.

Timisorenii de la JazzyBIT vor concerta la cel mai mare festival de jazz din Asia

JazzyBIT este fara indoiala una dintre cele mai appreciate formatii din Romania. Dupa JazzTM 2017, timisorenii au in acest an concerte Sziget Festival Budapesta, EXIT Festival Novi Sad, Untold Festival, Vilnius Mama Jazz Festival si Jarasum Jazz din Coreea de Sud.

Clujul, gazda celui mai mare Street Food Festival din Romania: peste 60 de vendori, sute de retete, filme si concerte

Gurmanzii si nu numai sunt asteptati de azi, 6 iulie, pana pe 9 iulie la cel mai mare Festival Street Food din tara. Organizatorii spun ca Aleea Stadionului din Cluj a devenit o imensa bucatarie unde Chef Foa si peste 60 de comercinati ii momesc pe curiosi cu bucate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )