Libnet.ro
UNICEF

00:07

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Principatul, potrivit Reuters si euronews. continuă pe Hotnews

Patronul echipei Ludogorets, testat pozitiv pentru coronavirus Campioana Bulgariei are trei jucatori romani in lot

Kiril Domuschiev, patronul echipei Ludogorets, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. in lotul campioanei Bulgariei se regasesc atacantul Claudiu Keseru si fundasii Cosmin Moti si Dragos Grigore.

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Albert al II-lea, Printul Suveran de Monaco, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, au anuntat reprezentantii palatului, joi dupa-amiaza, potrivit Euronews. in varsta de 62 de ani, conducatorul.

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv de coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv de coronavirus, anunta Palatul.

Printul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2

Printul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2, insa va putea sa continue sa lucreze din apartamentele sale, intrucat starea lui de sanatate nu suscita nicio ingrijorare, au anuntat reprezentantii Palatului din principatul.

Coronavirus in Japonia. Vicepresedintele Comitetului Olimpic nipon a fost testat pozitiv cu coronavirus

Japonia neaga in valuri ca ar fi aproape de a amana organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, programate sa inceapa la 24 iulie 2020, insa scepticismul se raspandeste, mai ales in conditiile in acest moment principala agentie de stiri nipona anunta ca insusi vicepresedintele Comitetului Olimpic din Japonia a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Michel Barnier a fost testat pozitiv cu COVID-19

Negociatorul sef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, a scris joi pe Twitter ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, dar ca este bine.

Serie A: Juventus a anuntat al doilea jucator al echipei testat pozitiv pentru coronavirus

Juventus Torino a anuntat, marti, ca inca un jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce Daniele Rugani a fost primul caz confirmat din Serie A.

Deputatul Mircea Banias, diagnosticat cu noul coronavirus. Al doilea parlamentar roman infectat este asimptomatic

Deputatul Mircea Banias a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, in cadrul evaluarii medicale desfasurate sambata, la Palatul Parlamentului. Anuntul a fost facut, luni seara, de catre Grupul de.

Diplomat de la Ambasada Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca un diplomat care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19. Diplomatul a prezentat unele simptome usoare, care au disparut, iar in prezent se simte bine.

Diplomat de la Ambasada Romaniei in Luxemburg, testat pozitiv cu coronavirus

Un diplomat care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19, a transmis Ministerul Afacerilor Externe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )