Libnet.ro
UNICEF

20:45

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

B1 B1,
Printul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Albert al II-lea, Printul Suveran de Monaco, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, au anuntat reprezentantii palatului, joi dupa-amiaza, potrivit Euronews. in varsta de 62 de ani, conducatorul. continuă pe B1

Deputatul Mircea Banias, diagnosticat cu noul coronavirus. Al doilea parlamentar roman infectat este asimptomatic

Deputatul Mircea Banias a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, in cadrul evaluarii medicale desfasurate sambata, la Palatul Parlamentului. Anuntul a fost facut, luni seara, de catre Grupul de.

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv de coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv de coronavirus, anunta Palatul.

Juventus a anuntat al doilea jucator al echipei testat pozitiv cu noul coronavirus

In contextul in care criza provocata de noul coronavirus a scapat de sub control in Italia, Juventus Torino a anuntat, marti, ca inca un jucator a fost testat pozitiv cu COVID-19. Este vorba de Blaise.

Patronul echipei Ludogorets, testat pozitiv pentru coronavirus Campioana Bulgariei are trei jucatori romani in lot

Kiril Domuschiev, patronul echipei Ludogorets, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. in lotul campioanei Bulgariei se regasesc atacantul Claudiu Keseru si fundasii Cosmin Moti si Dragos Grigore.

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Principatul, potrivit Reuters si euronews.

Un roman infectat cu noul coronavirus, printre cei 60 de pasageri dintr-un avion aterizat pe Otopeni. El a parasit Madridul, fara sa respecte obligatia de autoizolare. Autoritatile i-au deschis dosar penal

Autoritatile anunta saetateanul roman care a calatorit cu avionul de la Madrid la Bucuresti desi fusese confirmat in Spania cu Covid-19 este cercetat intr-un dosar penal pentru zadarnicire.

Mossad a adus in Israel 100.000 de kituri de testare pentru noul coronavirus, intr-o singura noapte, si vor sa livreze pana la 4 milioane. Totusi, ce a fost in neregula cu prima transa

Mossad, agentia israeliana de spionaj, a livrat in laboratoarele din Israel100. 000 de kituri de testare pentru noul coronavirus, ce au fost aduse din strainatate intr-o operatiune nocturna, anunta.

Serie A: Juventus a anuntat al doilea jucator al echipei testat pozitiv pentru coronavirus

Juventus Torino a anuntat, marti, ca inca un jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce Daniele Rugani a fost primul caz confirmat din Serie A.

Un ministru polonez, diagnosticat cu noul coronavirus. Wos: Ma simt bine Polonia, peste 150 de imbolnaviri si 3 decese

Michal Wos, ministrul polonez al Mediului, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Chiar el a facut anuntul, luni, pe Twitter. Ma simt bine. si imi exprim solidaritatea fata de toti cei care sunt.

Printul Albert de Monaco, diagnosticat cu coronavirus: care este starea de sanatate a principelui

Printul Albert al II-lea de Monaco, in varsta de 62 de ani, a fost diagnosticat cu coronavirus, iar starea sa de sanatate a acestuia nu este ingrijoratoare.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )