Libnet.ro
UNICEF

10:00

Printul Charles, diagnosticat cu coronavirus, a iesit din autoizolare dupa sapte zile

Antena3 Antena3,
Printul Charles, diagnosticat cu coronavirus, a iesit din autoizolare dupa sapte zile

Printul mostenitor Charles al Marii Britanii a iesit din autoizolare, dupa ce, saptamana trecuta, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. continuă pe Antena3

Printesa Diana nu a mai purtat Chanel, dupa divortul de Printul Charles. Explicatia uluitoare

Printesa Diana a incetat sa mai poarte orice accesoriu de la brand-ul Chanel dupa divortul de Printul Charles. De ce a ales sa faca asta? Care este motivul adevarat? Motivul pentru care Printesa Diana a incetat sa poarte Chanel dupa divortul de Printul Charles Printesa Diana era extrem de apreciata de doamne si de domnisoare .

Mama degenerata care si-a abuzat sexual fetita de 9 ani pentru placerea amantului a iesit din inchisoare dupa doar doi ani. Gata, mami, mi-e frig! Facem si maine

O tanara din Bacau, condamnata la 5 ani si patru luni de inchisoare pentru ca si-a violat si filmat fiica de doar 9 ani in ipostaze indecente, a fost eliberata din inchisoare dupa doar doi ani de pedeapsa.

Angajat al Aeroportului Otopeni, infectat cu coronavirus Directorul operational al Aroportului, schimbat din functie dupa aglomeratia de la Terminalul Sosiri (VIDEO)

Un angajat al Aeroportului Intenational Henri Coanda a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Iar in urma aparitiei imaginilor cu sutele de romanui inghesuiti la Terminalul Sosiri de pe.

CORONAVIRUS |Zeci de mii de romani risca sa nu-si mai ridice masinile din service dupa ce importurile au fost sistate

Vesti proaste pentru romanii care au masinile in service in aceasta perioada, marcata de pandemia de coronavirus. Pentru ca unitatile incep sa aiba probleme in aprovizionarea cu piese de schimb, romanii.

Managerul spitalului din Deva, suspendat din functie dupa ce unitatea medicala a intrat in carantina

Prefectul Judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, sustine ca l-a suspendat pe managerul spitalului judetean din Deva dupa ce mai multe cadre medicale au fost depistate cu coronavirus, iar unitatea medicala a intrat in carantina.

CORONAVIRUS. Parcurile din Bucuresti se vor inchide (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca parcurile din Bucuresti vor fi inchise ca masura impusa pentru limitarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )