Libnet.ro
UNICEF

18:00

Printul Charles finanteaza salvarea unei biserici medievale din Hunedoara

Antena3 Antena3,
Printul Charles finanteaza salvarea unei biserici medievale din Hunedoara

Biserica medievala cu hramul Adormirea Maicii Domnului, din satul Strei, monument istoric datat in secolul al XIV-lea, va fi putea fi salvata de la degradare printr-o serie de lucrari de urgenta, o parte din. continuă pe Antena3

Unei romance din Turcia i-a venit ideea sa dea o iconita cu Maica Domnului unei biserici. Imediat dupa ce a facut asta au inceput necazurile!

O romanca din Turcia, casatorita acolo cu un turc, a doneat o iconita cu Maica Domnului unei biserici. La scurt timp avea sa regrete aceasta idee. Locuiesc in Turcia si sunt casatorita cu un barbat de aparte.

Iasi: Dascalul unei biserici, arestat pentru omor dupa ce a dat foc sotiei sale deoarece femeia bause

Dascalul unei biserici din localitatea Ciortesti, judetul Iasi, a fost arestat pentru uciderea sotiei sale, in varsta de 48 de ani. Femeia a fost incendiata in casa in care locuiau si a fost gasita moarta a doua zi, barbatul de 51 de ani spunand Politiei ca aceasta ar fi baut prea mult.

Dascalul unei biserici, arestat pentru omor! Si-a snopit sotia in bataie, a stropit-o cu benzina si apoi i-a dat foc! Ce s-a intamplat dupa aia depaseste orice imaginatie

Crima oribila comisa de un om al bisericii. Un dascal din localitatea Ciortesti, judetul Iasi, si-a ucis sotia prin incendiere. Barbatul de 51 de ani s-a infurait peste masura cand a ajuns intr-o zi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )