Libnet.ro
UNICEF

11:15

Printul Charles al Marii Britanii doneaza bani pentru trei militari din lotul Romaniei la Jocurile Paralimpice Invictus

Hotnews Hotnews,
 Printul Charles al Marii Britanii doneaza bani pentru trei militari din lotul Romaniei la Jocurile Paralimpice Invictus

Printul Charles va dona suma necesara achizitionarii unei proteze de alergare pentru singurul atlet din lotul Romaniei fara piciorla Jocurile Invictus si a unor biciclete speciale, actionate cu bratele, pentru militarii care vor concura la proba de ciclism hand-bike, arata un comunicat al printului de Whales, citat deEuropa. fm. continuă pe Hotnews

Atentionare ANM. Cod Galben de furtuni pentru trei sferturi din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat un Cod Galben de furtuni pentru trei sferturi din tara. Codul Galben intra in vigoare la ora 20. 00, pana miercuri la ora 3. 00 si vizeaza.

VIDEO. Guvernul PSD s-a hotarat: Vom plati prima transa de bani pentru rachetele Patriot

Premierul Mihai Tudose si ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, au anuntat, miercuri, ca va fi facuta prima plata pentr achizitia de rachete Patriot, cel mai probabil in luna noiembrie. in acest context, seful Executivului a sustinut ca cei 2% din PIB alocati de Romania pentru Aparare au ca scop investirea in proiecte.

Romania, neajutorata in fata Rusiei? SUA ofera bani pentru combaterea propagandei Moscovei

Romania ar putea primi un ajutor financiar consistent din partea SUA pentru contracararea propagandei Rusiei. Un proiect de lege al Congresului SUA prevede ca statele cele mai vulnerabile in fata.

Comisia Europeana a aprobat finantarea cu peste 400 de milioane de euro pentru trei proiecte de infrastructura rutiera

Comisia Europeana a aprobat finantarea a trei proiecte de infrastructura rutiera in valoare de circa 407 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune. Circa 336 de milioane de euro din intreaga finantare aprobata vizeaza autostrada A1 Lug-j - Deva, sectiunea dintre localitatile Dumbrava si Deva. Autostrada a fost demarata din fondurile fostului exercitiu financiar aferent perioadei 2007 - 2013 si, din cauza ca nu a fost gata la timp, a fost fazata astfel incat sa primeasca banii necesari din noul buget european pentru perioada 2014-2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )