Libnet.ro
UNICEF

21:00

Printul Charles ar putea veni la inmormantarea Regelui Mihai

Antena3 Antena3,
Printul Charles ar putea veni la inmormantarea Regelui Mihai

Romania este in doliu, dupa ce Regele Mihai a incetat din viata, iar cu acest trist eveniment s-a incheiat si o fila din istorie. Tara noastra se pregateste de doliu national, dupa. continuă pe Antena3

Ce nu are voie sa faca Familia Regala timp de patru luni de la inmormantarea Regelui Mihai

Familia Regala a Romaniei va tine doliu efectiv si foarte strict timp de patru luni de la inmormantarea Regelui Mihai. Acest lucru a fost anuntat astazi de Casa Regala. Dupa.

Arhiepiscopia Argesului si Muscelului: Totul este pregatit pentru inmormantarea regelui Mihai

Toate pregatirile au fost facute la noua catedrala arhiepiscopala de la Curtea de Arges pentru inmormantarea regelui Mihai, ceremonie a carei data inca nu a fost stabilita, a.

Guvernul aloca 43.000 lei Ministerului de Externe pentru primirea sefilor de stat si familiilor regale care vor veni la funeraliile Regelui Mihai

Guvernul a aprobat alocarea a 43. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara Ministerul Afacerilor Externe, pentru desfasurarea funeraliilor de stat ale Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Banii vor fi folositi pentru deschiderea salonului oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru sefi de stat si de guvern, familii regale, care vor veni la funeraliile regelui Mihai.

Pavel Filip si Andrian Candu au transmis condoleante poporului roman: Prin moartea Regelui Mihai, Romania pierde un om de o mare intelepciune

Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, si premierul Pavel Filip au transmis un mesaj de condoleante Casei Regale si poporului roman in legatura cu trecerea in nefiinta a Majestatii Sale Regele Mihai I.

Controverse legate de inmormantarea Regelui Mihai

Directorul Muzeului Municipal Curtea de Arges, Stefan Dumitrache, ii ataca pe membrii Casei Regale, despre care spune ca arata, prin acest program, lipsa de respect fata de Regele.

Cati bani a alocat Guvernul pentru inmormantarea Regelui Mihai

Executivul a decis alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat si de guvern si membrii familiilor re.

Informatii exclusive. Datele concrete despre inmormantarea Regelui Mihai

Miercuri, 13 decembrie, in ziua aterizarii avionului militar,la ora 11. 00, sicriul cu corpul neinsufletit va ajunge la Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles.

VIDEO. Imaginile impresionante ale venirii Regelui Mihai in Romania. Un milion de oameni in strada pentru Majestatea Sa in 1992

Alessandra Stoicescu a prezentat in editia de marti a emisiunii 100 de minute imaginile impresionante ale venirii Regelui Mihai in Romania in decembrie 1992. Un miliion de oameni l-au.

Reguli pentru cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai. Nimeni nu va putea face acest lucru

Toti cei care vor dori sa depuna flori si sa se inchine la catafalcul Majestatii Sale Defuncte vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal miercuri, 13 decembrie, intre orele 21. 00 si 24.

Ce spunea Printul Charles despre Regele Mihai. Coincidenta remarcabila dezvaluita de mostenitorul tronului britanic

Mostenitorul tronului Marii Britanii, printul Charles, a spus intr-un interviu ca il admira pe Regele Mihai de cand l-a cunoscut, pe vremea cand era copil. Este un om pe care il admir de cand il cunosc [.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )