Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cati bani a alocat Guvernul pentru inmormantarea Regelui Mihai

Antena3 Antena3,
Cati bani a alocat Guvernul pentru inmormantarea Regelui Mihai

Executivul a decis alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat si de guvern si membrii familiilor re. continuă pe Antena3

Cati BANI da guvernul pentru FUNERALIILE regelui Mihai: INCREDIBIL ce suma aloca doar pentru primirea oficialilor straini pe Aeroportul Otopeni...

Executivul a decis, in sedinta de miercuri, alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe MAE) in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat.

Arhiepiscopia Argesului si Muscelului: Totul este pregatit pentru inmormantarea regelui Mihai

Toate pregatirile au fost facute la noua catedrala arhiepiscopala de la Curtea de Arges pentru inmormantarea regelui Mihai, ceremonie a carei data inca nu a fost stabilita, a.

Funeraliile Regelui Mihai: Cati bani a alocat Guvernul pentru protocolul de la Otopeni destinat oficialilor straini

Executivul a decis, in sedinta de miercuri, alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe MAE) in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat si de guvern si membrii familiilor regale care vor veni la funeraliile regelui Mihai, au declarat surse guvernamentale.

Ce nu are voie sa faca Familia Regala timp de patru luni de la inmormantarea Regelui Mihai

Familia Regala a Romaniei va tine doliu efectiv si foarte strict timp de patru luni de la inmormantarea Regelui Mihai. Acest lucru a fost anuntat astazi de Casa Regala. Dupa.

Parlamentul se va reuni luni in sedinta solemna comuna pentru comemorarea regelui Mihai

Camera Deputatilor si Senatul se vor reuni luni intr-o sedinta solemna comuna pentru comemorarea regelui Mihai, la care vor fi invitati presedintele Romaniei, guvernul, custodele coroanei regale, membrii familiei regale, precum si parlamentari si ministri din Republica Moldova.

ULTIMA ORA - Sedinta de Guvern URGENTA pentru funeraliile Regelui Mihai I

Premierul Mihai Tudose i-a convocat pe ministri intr-o sedinta de urgenta la Palatul Victoria. intalnirea va avea loc la 17. 30 si, potrivit primelor informatii, subiectul principal il.

Informatii exclusive. Datele concrete despre inmormantarea Regelui Mihai

Miercuri, 13 decembrie, in ziua aterizarii avionului militar,la ora 11. 00, sicriul cu corpul neinsufletit va ajunge la Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles.

Funeraliile Regelui Mihai: Guvernul va decide miercuri doliu national pe 14, 15 si 16 decembrie (surse)

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri o hotarare privind stabilirea a trei zile de doliu national pentru decesul Regelui Mihai I, in 14, 15 si 16 decembrie, au declarat surse oficiale pentru Agerpres.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR.

Marturie CUTREMURATOARE! Ce i-a impus fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, Regelui Mihai pentru a-i fi redata cetatenia: Domnule, eu sunt mai roman decat va inchipuiti! Si, pentru mine, lucrul asta... (VIDEO)

Marturie cutremuratoare a lui Ion Caramitru despre conditia impusa de fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, pentru ca Regelui Mihai sa-i fie redata cetatenia. in 1997, Caramitru, la acea vreme ministru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )