Libnet.ro
UNICEF

23:45

Printul Charles, spectator de lux la TNB

Adevărul Adevărul,
Printul Charles, spectator de lux la TNB

In ultima zi a vizitei sale in Romania, Printul Charles de Wales s-a plimbat prin Centrul Vechi al Bucurestiului, a vazut doua biserici si a facut un scurt tur al Teatrului National, unde a asistat la un spectacol pregatit special pentru acest moment. continuă pe Adevărul

Printul Charles s-a plimbat prin centrul istoric al Capitalei si a vizitat Teatrul National in ultima zi a vizitei sale oficiale in Romania (FOTO, VIDEO)

Printul Charles isi continua vineri vizita oficiala in Romania. In cursul diminetii, mostenitorul Coroanei Britanice a facut o scuta plimbare prin centrul istoric al Capitalei, dupa.

Printul Charles, la Teatrul National in cea de-a treia zi a vizitei oficiale in Romania

Printul Charles va vizita vineri Teatrul National din Bucuresti, un brand cultural national si unul din principalii generatori de imagine a Romaniei.Vizita oficiala a Printului Charles in.

Gestul surprinzator facut de Printul Charles in timpul vizitei in Bucuresti. A renuntat la total la protocolul regal si... Toata presa straina a scris despre asta

Printul Charles a vizitat vineri Palatul Voievodal Curtea Veche din Bucuresti si a privit bustul lui Vlad Tepes. ASR si-a continuat apoi plimbarea catre Curtea Domneasca. In drumul sau a discutat cu.

VIDEO Printul Charles, imbratisat de un copil in timpul vizitei in Centrul Vechi din Bucuresti

Printul Charles a vizitat Palatul Voievodal Curtea Veche si a privit bustul lui Vlad Tepes. ASR si-a continuat apoi plimbarea catre Curtea Domneasca. In drumul sau a discutat cu initiatori ai proiectului Ambulanta pentru Monumente , transmite Agerpres.

Imagini din apartamentul de lux in care a dormit Printul Charles, in prima noapte in Romania - VIDEO

Jurnalistii de la Antena Stars au prezentat imagini din apartamentul de lux in care s-a odihnit Printul Charles in prima noapte in Romania. Iata cateva imagini din incaperile.

UPDATE. Dupa intrevederea cu premierul Sorin Grindeanu, printul Charles a ajuns la Patriarhie. Reprezentantul Casei Regale a Marii Britanii va merge, joi dupa-amiaza, la Palatul Elisabeta, unde va fi primit de principesa Margareta

Premierul Sorin Grindeanu il primeste, joi, la ora 11. 40, pe printul Charles, la Palatul Victoria, in cadrul vizitei de trei zile in Romania. Tot in cursul zilei de joi, Printul Charles va fi primit de Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu la Palatul Elisabeta.

Printul Charles, primit de premierul Grindeanu, la Palatul Victoria. Reprezentantul Casei Regale Britanice a vizitat Muzeul Satului. Dupa intrevederea cu seful Executivului, el va merge la Patriarhie

Premierul Sorin Grindeanu il primeste, joi, la ora 11. 40, pe printul Charles, la Palatul Victoria, in cadrul vizitei de trei zile in Romania. Tot in cursul zilei de joi, Printul Charles va fi primit de Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu la Palatul Elisabeta.

Printul Charles a vizitat Delta Vacaresti, unde a plantat un plop alb

Printul Charles a vizitat, joi, Delta Vacaresti, unde a plantat un plop alb, spun'Mult noroc, copacule!'. In timpul vizitei, o fetita i-a oferit printului un buchetel de papadii. Printul de Wales a fost intampinat, in Parcul Vacaresti, de Adriana Mitsue Ivama Brummell, sotia ambasadorului britanic Paul Brummell, si de Dan Barbulescu, managerul executiv al Asociatiei Parcul National Vacaresti.

Printul Charles al Marii Britanii isi incepe vizita oficiala in Romania

Printul Charles al Marii Britanii isi incepe astazi vizita oficiala de trei zile in Romania. in prima zi a vizitei, Printul de Wales va fi decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce.

Printul Charles A RAS pe seama ministrului Melescanu: Ati supravietuit, totusi! Suntem toti foarte recunoscatori (VIDEO)

Printul Charles a fost celebrat, joi seara, la Bucuresti, in cadrul unei receptii oferite in onoarea Altetei Sale Regale in a doua zi a vizitei oficiale in Romania. Ceremonia a debutat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )