Libnet.ro
UNICEF

19:00

Printul Charles de Wales, mostenitorul tronului britanic, a fost diagnosticat cu COVID-19. Ducesa de Cornwall, testata negativ (VIDEO)

B1 B1,
Printul Charles de Wales, mostenitorul tronului britanic, a fost diagnosticat cu COVID-19. Ducesa de Cornwall, testata negativ (VIDEO)

Printul Charles de Wales a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, miercuri, si prezinta simptome usoare ale infectarii, potrivit The Guardian. Totusi, una peste alta, primul om din linia de succesiune la. continuă pe B1

Printul Charles, testat pozitiv cu coronavirus

Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat biroul sau de presa, citat de Reuters. El s-ar fi vazut ultima oara cu mama sa, Regina, pe 12 martie.

Printul Charles, testat pozitiv cu noul tip de virus. Ce se intampla la Casa Regala a Marii Britanii

Printul Charles, in varsta de 71 de ani, a fost infectat cu coronavirus. Testul sau a iesit pozitiv, a anuntat un purtator de cuvant al Casei de Clarence. Printul Charles, testat pozitiv cu noul tip de virus Sursa citata arata ca mostenitorul coroanei britanice a prezentat simptome usoare, in rest se mentine intr-o stare buna.

Printul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus

Printul Charles 71 de ani), fiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si mostenitor al tronului Regatului Unit, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si se afla in izolare, in Scotia.

Printul Charles a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Printul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus si prezinta simptome usoare dar altfel ramane in stare de sanatate buna, a anuntat Clarence House.

Printul Charles, diagnosticat cu Coronavirus! Ce se intampla cu Regina?

Printul Charles este primul membru al Familiei Regale din Marea Britantie diagnosticat cu Coronavirus. Are o forma usoara a bolii si se simte bine deocamdata. Ce se intampla insa cu Regina? .

Printul Charles, infectat cu coronavirus. in ce stare se afla acum

Printul Charles a fost testat si confirmat pozitiv cu noul COVID-19, potrivit unui comunicat publicat in aceasta dimineata de Casa Regala.

Printul Charles, fiul reginei Elisabeta, are coronavirus

Printul Charles 71 de ani), fiul reginei Elisabeta a Marii Britanii, a fost testat pozitiv la noul .

70 de cadre medicale de la Spitalul Obregia din Capitala, in carantina, dupa ce un pacient a fost diagnosticat cu COVID-19

70 de cadre medicale de la Spitalul Clinic dePsihiatrieProf. Dr. Al. Obregia au fost plasate in carantina, dupa ce unpacienta fost diagnosticat cu coronavirus. Barbatula fost.

Veste trista pentru fanii lui. Un actor indragit de romani a fost diagnosticat cu coronavirus

Veste trista pentru fanii serialului Tanar si nelinistiti. Unul dintre actorii principali, Greg Rikaart, a fost diagnostica cu coronavirus. Aceasta este inca un motiv de suparare pentru impatimitii produictiei, dupa ce la inceputul anului, producatoarea filmului a murit, la varsta de 91 de ani, iar filmarile au fost anulate din cauza pandemiei de Covid-19. Depistat .

Marouane Fellaini a fost diagnosticat cu coronavirus

Mijlocasul belgian Marouane Fellaini a fost diagnosticat pozitiv la virusul COVID-19 la revenirea sa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )