Libnet.ro
UNICEF

18:15

Printul Charles a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Printul Charles a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Printul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus si prezinta simptome usoare dar altfel ramane in stare de sanatate buna, a anuntat Clarence House. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean Suceava a fost internat la Spitalul Judetean Suceava marti seara si a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se simte bine si ca are incredere in medicii suceveni.

Antrenorul Fatih Terim a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Fatih Terim, antrenorul formatiei Galatasaray Istanbul, in varsta de 66 de ani, a anuntat, luni, ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Maroune Fellaini, primul jucator din campionatul Chinei testat pozitiv pentru coronavirus

Fostul International belgian Marouane Fellaini, acum la formatia Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, informeaza lefigaro. fr, care citeaza presa chineza.

Printul Charles de Wales, mostenitorul tronului britanic, a fost diagnosticat cu COVID-19. Ducesa de Cornwall, testata negativ (VIDEO)

Printul Charles de Wales a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, miercuri, si prezinta simptome usoare ale infectarii, potrivit The Guardian. Totusi, una peste alta, primul om din linia de succesiune la.

Celebrul antrenor al Galatasaray, Fatih Terim, testat pozitiv pentru coronavirus. Este internat si se simte destul de bine

Antrenorul echipei de fotbal Galatasaray a declarat luni seara ca a fost diagnosticat cu COVID-19. Rezultatul testului pe care l-am facut pentru coronavirus a venit azi si este pozitiv. Sunt in spital, ma.

CORONAVIRUS |Producatorul de film Harvey Weinstein, testat pozitiv pentru COVID-19

Harvey Weinstein a fost transferat recent la inchisoarea de maxima securitate Wende Correctional Facility de la inchisoarea New York City Rikers Island, potrivit People. Celebrul producator de film Harvey.

Printul Charles, testat pozitiv cu coronavirus

Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat biroul sau de presa, citat de Reuters. El s-ar fi vazut ultima oara cu mama sa, Regina, pe 12 martie.

Printul Charles, fiul reginei Elisabeta, are coronavirus

Printul Charles 71 de ani), fiul reginei Elisabeta a Marii Britanii, a fost testat pozitiv la noul .

Printul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus

Printul Charles 71 de ani), fiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si mostenitor al tronului Regatului Unit, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si se afla in izolare, in Scotia.

Harvey Weinstein, testat pozitiv de Coronavirus!

Harvey Weinstein, controversatul producator de la Hollywood condamnat luna trecuta pentru viol si alte agresiuni de natura sexuala, a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus! .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )