Libnet.ro
UNICEF

08:46

Printul Harry este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai buni prieteni ai sai s-a sinucis. Cine era Jules Roberts

Playtech Playtech,
Printul Harry este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai buni prieteni ai sai s-a sinucis. Cine era Jules Roberts

Printul Harry traieste clipe grele! Prietenul ducelui de Sussex, Jules Robert, s-a sinucis la doar 37 de ani. Conform mirror. uk. com, vestea ca acesta a decis sa plece de pe acest pamant este un adevarat soc pentru sotul lui Meghan Markle. Cei doi barbati au fost aproape de nedezlipit de cand s-au cunoscut si pana acum. continuă pe Playtech

A MURIT! Printul HARRY, in LACRIMI de DURERE! DOLIU la CASA REGALA BRITANICA! ESTE O PIERDERE imensa

Doliu la Casa Regala britanica! Din pacate, a fost confirmat anuntul mortii! Unul dintre cei mai buni prieteni ai Printului Harry, Jules Roberts, a incetat din viata la doar 37 de ani.

Stirile ProTV: Tara care ar putea deveni peste noapte unul dintre cei mai mari producatori de cafea

Un stat african ar putea deveni cel mai mare producator de cafea de pe acest continent.

Printul Harry, indurerat si socat dupa sinuciderea unui foarte bun prieten (FOTO)

Printul Harry s-a aratat foarte intristat si socat dupa ce un fost antrenor de-al sau, si totodata un bun prieten, a fost gasit mort, principala cauza suspectata fiind sinuciderea, relateaza Daily.

Cat de bogat era Warren Buffett la varsta ta? O mare parte din uriasa sa avere a fost realizata dupa varsta de 52 de ani

Warren Buffett este cunoscut drept unul dintre cei mai bogati investitori din lume, cu o valoare neta care pare sa sporeasca in fiecare zi. Dar Oracolul din Omaha nu a fost intotdeauna la fel de bogat ca si astazi. De fapt, o mare parte din.

Un barbat din judetul Botosani a sunat la 112 si a anuntat ca este sechestrat. Dupa ore de cercetari, politistii au reusit sa dea de el

Un barbat de 44 de ani din judetul Botosani a sunat la 112 si a spus ca este sechestrat. Dupa ore de cercetari, oamenii legii au reusit sa dea de urma barbatului. Moldoveanul le-a povestit.

Volkswagen e in doliu dupa patriarhul concernului, Ferdinand Piech

Ferdinand Piech a format grupul Volkswagen, l-a condus vreme de multi ani si l-a propulsat in fruntea ierarhiei celor mai mari producatori auto din lume. Sambata, 25 august, el s-a prabusit dupa cina intr-un restaurant si, la scurt timp, a murit in clinica din Rosenheim. Patriahul VW avea 82 de ani. Si-a castigat gloria facand din Volkswagen o corporatie globala, dar a fost si controversat, datorita stilului sau autoritar de conducere. intr-un interviu, Piech numeste cele mai importante trei lucruri in viata sa: Volkswagen, familia, banii. Spre finalul carierei sale, aceasta ierarhie pare sa se fi schimbat.

Foarte multi dintre cei care detin sisteme de securitate acasa au echipamente invechite. Ce risca ei si cat costa un sistem nou

Peste 35% dintre romanii care detin un sistem de securitate acasa l-au instalat acum mai bine de 5 ani, conform unui sondaj comandat de un magazin online de sisteme de securitate. Cat costa, in medie, un astfel de sistem.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )