Libnet.ro
UNICEF

18:45

Volkswagen e in doliu dupa patriarhul concernului, Ferdinand Piech

Hotnews Hotnews,
 Volkswagen e in doliu dupa patriarhul concernului, Ferdinand Piech

Ferdinand Piech a format grupul Volkswagen, l-a condus vreme de multi ani si l-a propulsat in fruntea ierarhiei celor mai mari producatori auto din lume. Sambata, 25 august, el s-a prabusit dupa cina intr-un restaurant si, la scurt timp, a murit in clinica din Rosenheim. Patriahul VW avea 82 de ani. Si-a castigat gloria facand din Volkswagen o corporatie globala, dar a fost si controversat, datorita stilului sau autoritar de conducere. intr-un interviu, Piech numeste cele mai importante trei lucruri in viata sa: Volkswagen, familia, banii. Spre finalul carierei sale, aceasta ierarhie pare sa se fi schimbat. continuă pe Hotnews

Creatorul Volkswagen, Ferdinand Piech, s-a stins din viata

Creatorul Volkswagen si fostul CEO al companiei, Ferdinand Piech, s-a stins din viata la 82 de ani. Piech a murit in mod rapid si neasteptat, a spus sotia lui. Se pare ca cei doi au luat cina.

Printul Harry este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai buni prieteni ai sai s-a sinucis. Cine era Jules Roberts

Printul Harry traieste clipe grele! Prietenul ducelui de Sussex, Jules Robert, s-a sinucis la doar 37 de ani. Conform mirror. uk. com, vestea ca acesta a decis sa plece de pe acest pamant este un adevarat soc pentru sotul lui Meghan Markle. Cei doi barbati au fost aproape de nedezlipit de cand s-au cunoscut si pana acum.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )