Libnet.ro
UNICEF

12:00

Printul Harry si Meghan Markle au luat tot din Anglia. Gata, nu mai e cale de intoarcere

Playtech Playtech,
Printul Harry si Meghan Markle au luat tot din Anglia. Gata, nu mai e cale de intoarcere

Presa britanica relateaza recent de ultima mutare facuta de Printul Harry si Meghan Markle. intr-o singura noapte, spun cei de la TheSun, au luat tot ce mai aveau in fosta locuinta din Frogmore Cottage. Meghan Markle si Printul Harry s-au mutat definitv din Frogmore Cottage Cei de la TheSun au reusit sa afle ce s-a . continuă pe Playtech

Harry si Meghan Markle, lovitura dura pentru Regina Elisabeta. E clar: mutarea e definitiva si finala!

Harry si Meghan Markle au vandut casa pe care au primit-o de la Regina Elisabeta, Frogmore Cottage, printesei Eugenie, care s-a mutat in ea impreuna cu sotul ei, Jack Brooksbank. Harry si Meghan Markle, lovitura dura pentru Regina Elisabeta Conform tabloidului The Sun, citat de ANSA, mobila ducilor de Sussex a fost mutata noaptea, ca .

Avertismentul dur pentru Meghan Markle si Printul Harry. Greseala colosala pe care au comis-o

Potrivit unui expert regal, Meghan Markle si printul Harry risca sa traiasca ca printesa Diana in ultimii ani. Aceasta mentiune a fost facuta de Patrick Jephson, care a fost anterior secretarul printesei Diana. El a mai spus ca cuplul este pe punctul de a pierde legatura cu preocuparile zilnice ale oamenilor reali. Avertismentul dur pentru .

Ce a aparut intr-un mare magazin din Anglia. Textul rusinos era scris in limba romana

Ce a aparut intr-un mare magazin din Anglia. Textul rusinos era scris in limba romana. Tesco, un cunoscutul lant de hypermarketuri din Anglia, a afisat la unul din standuri un mesaj revoltator la adresa cetatenilor romani, in limba lor materna. Anunt rusinos pentru toti Romanii din Anglia. Ce a scris un lant de magazine printre .

Revin spectatorii pe stadioanele din Anglia

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat, luni, o revenire partiala a publicului pe stadioanele din Anglia la inceputul lunii decembrie.

Harry si Meghan au vandut casa primita de la regina Elisabeta. Cine locuieste acum in fosta lor resedinta

Printul Harry 36 de ani) si Meghan Markle 39 de ani) au vandut Frogmore Cottage, casa pe care au primit-o in dar de la regina Elisabeta a II-a 94 de ani).

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )