Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce a aparut intr-un mare magazin din Anglia. Textul rusinos era scris in limba romana

Playtech Playtech,
Ce a aparut intr-un mare magazin din Anglia. Textul rusinos era scris in limba romana

Ce a aparut intr-un mare magazin din Anglia. Textul rusinos era scris in limba romana. Tesco, un cunoscutul lant de hypermarketuri din Anglia, a afisat la unul din standuri un mesaj revoltator la adresa cetatenilor romani, in limba lor materna. Anunt rusinos pentru toti Romanii din Anglia. Ce a scris un lant de magazine printre . continuă pe Playtech

MAE dezaproba mesajul discriminator aparut intr-un magazin din Londra la adresa romanilor

Ministerul Roman al Afacerilor Externe reactioneaza dur la mesajul afisat in incinta unei filiale a unui cunoscut lant de magazine alimentare din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si cere inlaturarea imediata a materialelor cu caracter discriminatoriu.

Printul Harry si Meghan Markle au luat tot din Anglia. Gata, nu mai e cale de intoarcere

Presa britanica relateaza recent de ultima mutare facuta de Printul Harry si Meghan Markle. intr-o singura noapte, spun cei de la TheSun, au luat tot ce mai aveau in fosta locuinta din Frogmore Cottage. Meghan Markle si Printul Harry s-au mutat definitv din Frogmore Cottage Cei de la TheSun au reusit sa afle ce s-a .

Revin spectatorii pe stadioanele din Anglia

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat, luni, o revenire partiala a publicului pe stadioanele din Anglia la inceputul lunii decembrie.

Cel mai mare oras din Canada va intra in carantina

Toronto, cel mai mare oras din Canada, si o mare parte din imprejurimile sale vor fi plasate in izolare incepand de luni din cauza agravarii epidemiei de COVID-19, a anuntat, vineri, premierul provinciei Ontario, relateaza Agerpres.

Coronavirus in lume: Cel mai mare oras din Canada intra in carantina

Cel mai mare oras din Canada, Toronto, si o mare parte din imprejurimile sale vor fi plasate in izolare incepand de luni din cauza agravarii epidemiei de COVID-19, a anuntat vineri prim-ministrul provinciei Ontario, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Ministerul de Externe reactioneaza in cazul afiselor in limba romana cu un avertisment pentru hoti dintr-un magazin din Londra si spune ca a fost sesizata si Politia

Ministerul Afacerilor Externe a reactionat luni in cazul afiselor in limba romana cu un avertisment pentru hotii din magazine puse intr-un magazin Tesco din Londra, spunand ca au fost facute demersuri langa conducerea companiei si pe langa autoritatile centrale si locale pentru inlaturarea afiselor si ca a fost sesizata si Politia.

CORONAVIRUS |Toronto, cel mai mare oras din Canada, intra in izolare incepand din 23 noiembrie

Orasul Toronto, cel mai mare din Canada, si o parte din imprejurimile sale vor intra in izolare incepand de luni, in contextul inmultirii in ritm ingrijorator a cazurilor de infectare cu noul.

Spania: O mare parte din populatie va fi vaccinata impotriva Covid in prima jumatate a anului viitor

O parte substantiala din populatia Spaniei va fi vaccinata in prima parte a anului viitor, a anuntat vineri premierul Pedro Sanchez, intr-o conferinta de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )