Libnet.ro
UNICEF

12:45

Printul William a avut coronavirus in primavara, dar a tinut informatia secreta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Printul William a avut coronavirus in primavara, dar a tinut informatia secreta

Printul William al Marii Britanii a avut COVID-19, in primavara. Potrivit unor surse regale citate de BBC, el a fost testat pozitiv in luna aprilie, cam in aceeasi perioada cu tatal sau, printul Charles, relateaza Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Printul William a avut COVID-19 in aprilie. Infectarea, tinuta secret pentru a nu alarma natiunea

Printul William al Marii Britanii a fost testat pozitiv la COVID-19 in primavara acestui an, conform surselor BBC. Acesta nu a facut public diagnosticul pentru a nu-i ingrijora inutil pe britanici.

Printul William, bolnav de coronavirus. Ducele de Cambridge a tinut secret diagnosticul

Printul William a fost infectat cu coronavirus in luna aprilie, scrie BBC News si alte publicatii britanice, citand surse din Palatul Kensington.

Coronavirus in lume: Franta si Spania inregistreaza noi bilanturi record Printul William a avut Covid, seful OMS a intrat in carantina

Numarul de infectari cu noul coronavirus, la nivel global, se apropie de 47 de milioane. Potrivit ultimelor date publicate de worldometers. info, bilantul a ajuns la 46. 497, din care 1. 432 decese si 33. 216 de pacienti vindecati. -------21:16 Coronavirus Franta: teste rapide de screening pe aeroporturi incepand cu 7 noiembrie ministru)21. 05 Spania a raportat peste 55. 000 noi infectari20. 35 Franta inregistreaza din nou peste 52. 000 de cazuri in 24 de ore 18. 42 Italia introduce carantina pe timp de noapte Noi restrictii anuntate.

CORONAVIRUS |Printul William a fost testat pozitiv in aprilie

Ducele de Cambridge, printul William, a fost testat pozitiv pentru noul Covid-19 la inceputul acestui an, au declarat pentru BBC surse din palat. Se crede ca a dat rezultate pozitive in aprilie la un moment.

Printul William a fost depistat pozitiv pentru Covid-19 in aprilie

Ducele de Cambridge a contractat Covid-19 la inceputul acestui an, potrivit unor surse apropiate familiei regale, insa a tinut secret diagnosticul pentru ca se intamplau lucruri importante si nu am vrut ca nimeni sa-si faca griji, relateaza BBC News.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )