Libnet.ro
UNICEF

23:30

Printul William a fost depistat pozitiv pentru Covid-19 in aprilie

Hotnews Hotnews,
 Printul William a fost depistat pozitiv pentru Covid-19 in aprilie

Ducele de Cambridge a contractat Covid-19 la inceputul acestui an, potrivit unor surse apropiate familiei regale, insa a tinut secret diagnosticul pentru ca se intamplau lucruri importante si nu am vrut ca nimeni sa-si faca griji, relateaza BBC News. continuă pe Hotnews

Un politist acuza autoritatile dupa ce un coleg a fost depistat pozitiv cu SARS-COV-2: Nimeni de la DSP nu a venit la sectie sa faca ancheta epidemiologica

Un politist constantean a reclamat public faptul ca, dupa ce un coleg de-al sau a fost depistat pozitiv cu SARS-COV-2 , nu s-a facut nicio ancheta epidemiologica.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost testat pozitiv pentru COVID-19: Nu am simptome grave, pentru moment

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut in cursul serii de luni, pe contul de Facebook: Astazi am fost testat pozitiv cu COVID -.

Actorul Denis Stefan a fost testat pozitiv pentru Covid-19. incercam sa ramanem optimisti

Actorul Denis Stefan a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Anuntul a fost facut de sotia sa. Acesta se afla in izolarela domiciliu alaturi de sotia lui, al carei test a iesit negativ.

Andi Moisescu a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

Andi Moisescu a declarat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta primind vestea inainte startului celei de-a sasea zi de auditii pentru Romanii au talent. Juratul emisiunii a precizat ca nu ar.

CORONAVIRUS |Printul William a fost testat pozitiv in aprilie

Ducele de Cambridge, printul William, a fost testat pozitiv pentru noul Covid-19 la inceputul acestui an, au declarat pentru BBC surse din palat. Se crede ca a dat rezultate pozitive in aprilie la un moment.

Mircea Cretu, prefectul judetului Sibiu, a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2

Prefectura Sibiu a anuntat in cursul serii de luni ca Mircea Cretu, prefetul judetului a primit un rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19, scrie Agerpres. De la inceputul pandemiei, in judetul .

Premierul Georgiei, testat pozitiv pentru COVID-19: Se simte bine si isi va continua tratamentul la domiciliu

Giorgi Gakharia, premierul Georgiei a fost depistat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2, dupa cum a anuntat biroul sau de presa in cursul zilei de luni, informeaza Agerpres. Premierul se afla deja in.

Printul William a avut COVID-19 in aprilie. Infectarea, tinuta secret pentru a nu alarma natiunea

Printul William al Marii Britanii a fost testat pozitiv la COVID-19 in primavara acestui an, conform surselor BBC. Acesta nu a facut public diagnosticul pentru a nu-i ingrijora inutil pe britanici.

Printul William a avut coronavirus in primavara, dar a tinut informatia secreta

Printul William al Marii Britanii a avut COVID-19, in primavara. Potrivit unor surse regale citate de BBC, el a fost testat pozitiv in luna aprilie, cam in aceeasi perioada cu tatal sau, printul Charles, relateaza Digi24.

CORONAVIRUS |Nelu Vlad, solistul trupei Azur, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Care este stare de sanatate a artistului

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus in urma unor analize de rutina, potrivit Viva. Artistul a vorbit deschis despre simptomele pe care le-a avut, la Showbiz Report, de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )