Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pro TV, cea mai importanta crestere dintre televiziunile grupului CME: ce venituri a generat postul

Adevărul Adevărul,
Pro TV, cea mai importanta crestere dintre televiziunile grupului CME: ce venituri a generat postul

Pro TV este al doilea cel mai profitabil post din portofoliul CME, potrivit datelor companiei care arata ca televiziunea din Romania a generat 44 de milioane de dolari in cel de-al doilea trimestru al acestui an din totalul de 166 de milioane de dolari. Totodata, Pro TV a avut cea mai importanta crestere intre cele sase tari in care CME este prezenta. continuă pe Adevărul

Zgonea: in 2015, putem afirma ca suntem un lider european in termen de crestere economica. Am putea fi cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii

Valeriu Zgonea a declarat de Ziua Romaniei la Expo Milano 2015 ca, in opinia sa, Romania ar putea deveni cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii. Totodata, el a mai sustinut ca Romania se.

Simplificarea fiscalitatii, mai importanta decat nivelul taxelor?

Cand se discuta despre taxe, conversatia se concentreaza de cele mai multe ori asupra nivelului acestora, insa, pentru fondatorii de companii, cea mai presanta problema poate fi cea a complexitatii taxelor, considera Mihaela Matei - Special Projects and Digital Officer, coordonatoarea Barometrului antreprenoriatului romanesc, EY Romania.

Radu Tudor: Traian Basescu nu poate iesi singur pe strada. E cea mai mare umilinta

Cred ca cea mai mare umilinta pentru un om politic, pentru un om de stat care are privilegiul de a ocupa o functie importanta de-a lungul vietii sale este sa nu poata iesi singur pe strada dupa ce a.

Cea mai cautata vedeta pe Google. Ai dat si tu search pe net?

De la Taylor Swift sau Beyonce si pana la Rihanna, Kim Kardashian ori Jennifer Lawrence, iata care dintre ele este cea mai cautata vedeta pe Google! Ai dat si tu search pe net cu numele ei? .

VIDEO Totul despre Spermezeu, cea mai rusinoasa comuna din Bistrita-Nasaud. Legatura dintre numele localitatii si... testosteron

Un filmulet savuros de doar trei minute postat pe YouTube explica provenienta numelui comunei Spermezeu, cea mai rusinoasa localitate din Bistrita-Nasaud. Parerea localnicilor este unanima: numele vine de la prea mult testosteron sau de la. calitatea spermei locuitorilor sai.

ASUS promite cea mai buna garantie: dispozitivul reparat si banii inapoi

ASUS Romania porneste campania Fiabilitate garantata sau primesti banii inapoi in perioada 1 august 31 decembrie 2015, iar asta aduce beneficii mari pentru tine ca utilizator. Programul anuntat de ASUS asigura orice cumparator ca isi va primi banii inapoi in cazul intampinarii vreunui defect hardware, iar in acelasi timp produsul ii va fi reparat. Compania [] ASUS promite cea mai buna garantie: dispozitivul reparat si banii inapoi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie

Pentru ca este mult mai usor sa vinzi un telefon cu superlative absolute,Doogee HomTom este smartphone-ul cu cea mai mare baterie. intr-o perioada in care marii producatori de gadgeturi fac eforturi absurde pentru a lansa dispozitive din ce in ce mai subtiri, este imbucurator momentul in care o companie mai putin cunoscuta lupta impotriva curentului. [] Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Raport ONU: India va deveni cea mai populata tara din lume in 2022

India va depasi China si va deveni cea mai populata tara de pe planeta in 2022, cu sase ani mai devreme decat se estimase in prognoza anterioara, a anuntat ONU miercuri, in 2022 aceasta urmand sa ocupe primul loc, informeaza Le Monde si Reuters.

Ti-e pofta de ceva dulce? Cea mai buna prajitura: fara faina, fara zahar si fara coacere

Ti-e pofta de ceva dulce? Iata reteta pentru cea mai simpla prajitura:NGREDIENTE 30 de grame de tarate de ovaz 260 grame de curmale o lingura de apa doi morcovi 60 de grame de migdale macinate cateva.

Cea mai mare captura de heroina care a tranzitat Romania din 1990 incoace, capturata la Satu Mare

Procurorii au capturat marti in Vama Petea cea mai mare cantitate de droguri de mare risc care a tranzitat teritoriul Romaniei din 1990 incoace. Traficantii erau de origine turca si romana, iar drogurile urmau sa ajunga in Olanda. Valorea celor 330 de kilograme de heroina este de 40 de milioane de euro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )