Libnet.ro
UNICEF

23:45

PRO TV a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu Romanii au Talent in 2021, de fapt

Playtech Playtech,
PRO TV a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu Romanii au Talent in 2021, de fapt

Dupa cateva editii altfel si o finala de-acasa, show-ul Romanii au talent se intoarce la PRO TV. Premiera noului sezon va avea loc in 5 februarie 2021. Declaratiile prezentatorilor. Anuntul zilei vine de la PRO TV. Romanii au Talent revine in 2021 cu cel de-al 11-lea sezon Sezon unu si unu, spectacol la dublu, de . continuă pe Playtech

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, .

Pericol major in Germania din cauza vaccinarii. E anuntul zilei, mii de romani trebuie sa afle

Noua initiativa a autoritatilor germane i-a alarmat pe cetateni. Ce au anuntat oficialii si de ce toata lumea trebuie sa fie extrem de atenta? Mii de romani trebuie sa ia la cunostinta asta. Anuntul alarmant al autoritatilor germane Guvernul german a declarat ca se pregateste de posibile atacuri in centrele de vaccinare. Din pacate, aceste .

Zinedine Zidane, confirmat cu COVID-19. Real Madrid a facut anuntul oficial

Zinedine Zidane, antrenorul celor de la Real Madrid, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Clubul madrilen a facut anuntul pe site-ul oficial. Real Madrid comunica faptul ca antrenorul nostru, Zinedine.

Romanii au talent revine din 5 februarie cu 2 editii pe saptamana

Din 5 februarie, la PRO TV revine Romanii au talent. in premiera, in acest an, show-ul va fi difuzat de doua ori pe saptamana: vinerea si lunea.

Anuntul zilei de la Lidl. Toti clientii trebuie sa stie. Se intampla in magazine

Lidl Romania a anuntat in mod oficial o noua surpriza pentru clientii sai din toata tara. Oferta va fi disponibila in toate magazinele si poti profita de ea chiar de astazi in toate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )