Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pericol major in Germania din cauza vaccinarii. E anuntul zilei, mii de romani trebuie sa afle

Playtech Playtech,
Pericol major in Germania din cauza vaccinarii. E anuntul zilei, mii de romani trebuie sa afle

Noua initiativa a autoritatilor germane i-a alarmat pe cetateni. Ce au anuntat oficialii si de ce toata lumea trebuie sa fie extrem de atenta? Mii de romani trebuie sa ia la cunostinta asta. Anuntul alarmant al autoritatilor germane Guvernul german a declarat ca se pregateste de posibile atacuri in centrele de vaccinare. Din pacate, aceste . continuă pe Playtech

Oana Roman, furioasa din cauza vaccinarii anti-covid-19. Ce a patit Mioara, mama ei

Vedetele, precum toti romanii, schimba diferite stari in aceasta perioada, de la fericire sau nerabdare, pana la indignare. Oana Roman a trait revolta, din cauza faptului ca nu si-a putut programa mama, pe Mioara Roman, la a doua etapa de administrare a serului anti-COVID-19, aceasta facand parte din categoria oamenilor vulnerabili in fata noului virus.

Record de decese in Germania, din cauza COVID-19

Germania a inregistrat peste 50. 000 de decese asociate COVID-19 de la inceputul pandemiei, conform c.

UE pune presiune pe laboratoare din cauza vaccinarii lente

In contextul in care in Uniunea Europeana s-au implinit patru saptamani de la debutul campaniei de vaccinare, care a inceput oficial duminica, 27 decembrie, la Bruxelles deja exista voci care recunosc ca va.

PRO TV a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu Romanii au Talent in 2021, de fapt

Dupa cateva editii altfel si o finala de-acasa, show-ul Romanii au talent se intoarce la PRO TV. Premiera noului sezon va avea loc in 5 februarie 2021. Declaratiile prezentatorilor. Anuntul zilei vine de la PRO TV. Romanii au Talent revine in 2021 cu cel de-al 11-lea sezon Sezon unu si unu, spectacol la dublu, de .

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, .

EXCLUSIV Claudia Patrascanu a innebunit din cauza lui Gabi Badalau. Mesajele halucinante trimise Biancai Dragusanu

Dupa anuntul casatorieri dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, Claudia Patrascanu a luat razna. Claudia a inceput sa i dea Biancai zeci de mesaje, care mai de care, mai dure si pline de acuzatii. Bianca Dragusanu asaltata de fosta sotie a lui Badalau Desi in al noualea cer, dupa cererea in casatorie, Bianca Dragusanu se .

De ce a ajuns Emily Burghelea la spital din cauza iubitului. A avut nevoie de perfuzii

Emily Burghelea a fost prezenta vineri in emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro TV, alaturi de iubitul misterios. insarcinata in 7 luni, fosta concurenta de la Bravo, ai stil!, a povestit despre sarcina, pregatirile pentru venirea pe lume ale micutei lor, dar si un moment neplacut din trecut, cand a ajuns la spital din cauza .

Volkswagen ar putea cere despagubiri de la furnizorii de componente, din cauza deficitului de cipuri

Volkswagen discuta cu principalii sai furnizori despre posibile solicitari de despagubiri din cauza deficitului de semiconductori, a declarat, duminica, producatorul auto german.

Prima tara care ar putea ramane fara Google: nu este din cauza unui regim autoritar, ci a banilor

Locuitorii unei tari importante ar putea ramane fara posibilitatea de a cauta pe Google, din cauza faptului ca au cerut bani gigantului pentru stirile pe care ti le afiseaza in.

Italia ia masuri impotriva Pfizer si AstraZeneca din cauza intarzierilor de livrare a vaccinurilor

Italia va lua masuri legale impotriva companiilor Pfizer si AstraZeneca din cauza intarzierilor in livrarea de vaccinuri anti-Covid, a spus ministrul de Externe, Luigi Di Maio.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )