Libnet.ro
UNICEF

18:45

Lovitura grea pentru Ianis Hagi. De ce a plecat, de fapt, de la Genk. Nu stiu de ce a avut acea cadere

Playtech Playtech,
Lovitura grea pentru Ianis Hagi. De ce a plecat, de fapt, de la Genk. Nu stiu de ce a avut acea cadere

Lovitura grea pentru Ianis Hagi, care de la inceputul acestui an joaca la Glasgow Rangers, in Scottish Premiership. Adevaratul motiv pentru care fotbalistul roman a plecat de la Genk a fost dezvaluit recent de oficialii clubului belgian. Lovitura grea pentru Ianis Hagi. De ce a plecat, de fapt, de la Genk Ianis Hagi, 21 de . continuă pe Playtech

Digisport: Reactia vehementa a presei din Belgia, dupa ce sefii lui Genk au dat cartile pe fata in privinta transferului lui Ianis Hagi

Ianis Hagi 21 de ani) a stat doar 6 luni la Genk, iar in aceasta iarna a fost imprumutat la Rangers. La finalul sezonului, scotienii au optiune de transfer definitiv pentru 5 milioane de euro.

Ce ii lipseste lui Ianis Hagi pentru a-l multumi pe deplin pe Rege. Nu sunt implinit!

Ianis Hagi este de cateva saptamani in centrul atentiei. Mutarea sa de la Genk la Glasgow Rangers pare a fi benefica pentru fotbalistul roman de 21 de ani, fiul lui Gica Hagi. Dar, pentru a-l multumi pe deplin pe Rege, lui Ianis Hagi ii lipseste ceva. Ce ii lipseste lui Ianis Hagi pentru a-l multumi .

Scotienii matura pe jos cu Ianis Hagi dupa ce s-a intamplat duminica. Ce i-au facut romanului

Scotienii matura pe jos cu Ianis Hagi dupa ce s-a intamplat duminica. Prestatia acestuia din partida Glasgow Rangers- Ross County, castigata cu 1-0 de formatia la care evoleaza si romanul, nu a fost pe placul jurnalistilor din nordul insulelor britanice. Scotienii i-au dat cea mai mica nota lui Ianis Hagi dupa jocul de duminica. Ce .

Ianis Hagi, primul moment dificil in Scotia: Cum a fost catalogata ultima sa prestatie la Rangers

Ianis Hagi a avut un debut fulminant la formatia din Glasgow, marcand golul victoriei in prima sa partida ca titular in campionat. Apoi, a stralucit in dubla cu Braga din Liga Europa. Iar de atunci, s-a stins.

Becali, premonitia incendiara despre Ianis Hagi. Nu te supara, Gica

Asa cum chiar el a spus despre sine la iesirea din arest, Becali a iesit un alt om din inchisoare. Un Becali mai evlavios, care nu va mai jigni si nu va mai judeca pe nimeni, ba chiar un Becali care nu mai este Razboinicul luminii, ci unul care serveste poporului premonitii, pare-se. Astazi, ne-am .

PRO TV, lovitura crunta pentru Antena 1. Anuntul a fost facut oficial

Pro TV a inregistrat, cu editia de seara trecuta a show-ului Romanii au talent, un record la nivelul cifrelor din sezonul acesta, cu cresteri pe toate targeturile, comparativ cu saptamana trecuta. Telespectatorii s-au facut comozi in fata micilor ecrane, iar Pro TV s-a clasat si el, din nou, pe primul loc in topul audientelor. Lovitura crunta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )