Libnet.ro
UNICEF

13:15

Pro TV pregateste o noua emisiune-concurs: care sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca participantii

Adevărul Adevărul,
Pro TV pregateste o noua emisiune-concurs: care sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca participantii

Postul Pro TV pregateste o emisiune-concurs pentru care a lansat deja un casting, fiind in cautarea unor familii formate din cinci membri cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, noteaza Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Care sunt cauzele, semnele si simptomele depresiei la barbati?

Orice persoana este uneori trista, iritata si are probleme cu somnul. Dar, de obicei, aceste probleme trec in cateva zile. Atunci cand un barbat are depresie, afectiunea interfereaza cu rutina sa zilnica timp de cateva saptamani. Depresia afecteaza atat femeile, cat si barbatii. Cu toate acestea, barbatii simt depresia diferit, isi pierd interesul fata de locul de munca, familie sau hobby-uri. Multi barbati nu recunosc si nu cer ajutorul atunci cand constientizeaza ca sunt depresivi, ei fiind reticenti atunci cand trebuie sa vorbeasca despre sentimentele lor. Care sunt cauzele, semnele si simptomele depresiei la barbati?.

Facebook Moments e noua aplicatie de care nu stiai ca ai nevoie

Daca vreti sa partajati un numar stufos de imagini cu un grup select de prieteni, fara a le posta pe retele sociale, de acum exista Facebook Moments. E foarte putin probabil sa mai aveti nevoie de o aplicatie a celor de la Facebook dupa ce ati facut eforturi enorme pentru a tolera instalarea fortata a [] Facebook Moments e noua aplicatie de care nu stiai ca ai nevoie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt nemultumirile clientilor BCR: transparenta si limbajul prea complicat

Circa 35. 000 de clienti persoane fizice ai BCR, reprezentand 1,2% din portofoliul pe acest segment, au formulat anul trecut o sesizare catre banca, dintre care cele mai multe reclama transparenta si limbajul utilizat in documente, a declarat Dan.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )