Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pro Romania a depus listele candidatilor la parlamentare pe Bucuresti. Ponta deschide lista la Camera, iar Tariceanu pe cea de la Senat

Adevărul Adevărul,
Pro Romania a depus listele candidatilor la parlamentare pe Bucuresti. Ponta deschide lista la Camera, iar Tariceanu pe cea de la Senat

Pro Romania a depus joi listele candidatilor la alegerile parlamentare pe Bucuresti, iar lista la Camera Deputatilor este deschisa de Victor Ponta si pe primul loc la Senat este Calin Popescu Tariceanu. Celor doi lideri li se alatura o echipa de specialisti cu experienta in domeniile financiar-bancar, juridic, social, management si antreprenoriat. continuă pe Adevărul

PSD a depus listele candidatilor din Bucuresti pentru Camera Deputatilor si Senat. Gabriela Firea: Ne dorim ca in Capitala sa avem in noua legislatura 4-5 senatori si 10-11 deputati (VIDEO)

Reprezentantii PSD Bucuresti au depus, miercuri, la Biroul Electoral Municipal lista candidatilor pentru Camera Deputatilor si Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. in acest context, Gabriela Firea,.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE si va candida pe listele Pro Romania

ALDE a anuntat demisia presedintelui Calin Popescu Tariceanu, dar si a altor membrii din partid. Acestia vor candida la alegerile parlamentare din 2020 pe listele Pro Romania. Totodata, presedintele ALDE a.

Tariceanu si alti membri ai ALDE care candideaza la alegerile parlamentare se vor inscrie in Pro Romania

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se va inscrie in Pro Romania si va candida pe listele acestei formatiuni politice la alegerile parlamentare, conform Agerpres.

intariri in PRO Romania. Victor Ponta a adus un fost ministru PSD

Victor Ponta se intareste pentru parlamentare. Teoretic, cu cel putin 0,1%, asta pentru ca cea mai importanta figura cooptata de curand in echipa Pro Romania este un fost candidat la Primaria Capitalei,.

Calin Popescu Tariceanu s-a inscris in PRO Romania ca sa prinda un loc in Parlament

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE, alaturi de colegii care vor fi pe listele PRO Romania.

Dominic Fritz, primarul ales al Timisoarei, dispus la o alianta inclusiv cu PSD si PRO Romania, in cazul in care pica negocierile cu PNL pentru majoritatea in Consiliul Local

Dominic Fritz USR-PLUS), primarul ales al Timisoarei, a sustinut ca e dispus sa discute chiar si cu PSD sau Pro Romania pentru a-si asigura majoritatea in Consiliul Local Timisoara. Declaratia vine dupa ce ne.

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, dispus la o alianta cu PSD si Pro Romania

Primarul ales al municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a declarat, dupa ce joi au esuat negocierile cu PNL Timis pentru guvernarea locala, ca este dispus sa faca o alianta chiar si cu PSD sau Pro Romania, pentru majoritate in Consiliul Local Timisoara.

Mihaela Hunca (Pro Romania): Desi in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 770 de noi infectari in Capitala, Monica Anisie ezita sa ia o decizie finala

Este din nou haos total in Guvern si in Ministerul Educatiei, spune deputatul Pro Romania, Mihaela Hunca, care o acuza pe Monica Anisie ca pune mai presus locul in Parlament decat sanatatea oamenilor.

Continua scandalurile interne in USR. Dupa listele pentru parlamentare, numirea lui Florin Iordache agita apele in partid. Florina Presada, catre Silviu Dehelean: Foarte urat ce ai facut! USR e acuzat ca a votat cu autorul OUG 13

USR, partid marcat de un adevarat scandal intern pe fondul conturarii listelor de candidati pentru alegerile parlamentare, este traversat de o noua disputa intre membri, de aceasta data provocata de aspectele le.

Victor Ponta: E vremea ca vocea romanilor sa se auda mai tare decat cea a politicienilor

Victor Ponta face apel la romani sa nu stea pasivi in fata greutatilor, ci sa semnaleze problemele din comunitatea lor, dar si posibilele solutii. Liderul PRO Romania indeamna oamenii sa ii trimita un video in care sa isi spuna pasul dar si cum vad ei modul de rezolvare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )