Libnet.ro
UNICEF

22:45

intariri in PRO Romania. Victor Ponta a adus un fost ministru PSD

B1 B1,
intariri in PRO Romania. Victor Ponta a adus un fost ministru PSD

Victor Ponta se intareste pentru parlamentare. Teoretic, cu cel putin 0,1%, asta pentru ca cea mai importanta figura cooptata de curand in echipa Pro Romania este un fost candidat la Primaria Capitalei,. continuă pe B1

Victor Ponta: E vremea ca vocea romanilor sa se auda mai tare decat cea a politicienilor

Victor Ponta face apel la romani sa nu stea pasivi in fata greutatilor, ci sa semnaleze problemele din comunitatea lor, dar si posibilele solutii. Liderul PRO Romania indeamna oamenii sa ii trimita un video in care sa isi spuna pasul dar si cum vad ei modul de rezolvare.

Victor Ponta: Cred ca trebuie saspunem ca6000 de romani au murit pana azi Am vazut o analiza care spune ca varful de infectari va fi intre 15 si 30 noiembrie

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a vorbit marti seara despre situatia epidemiologica din Romania, aducand o serie de acuzatii la adresa Guvernului si a modului in care este gestionata situatia din Romania i.

Victor Ponta, despre Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila: Eu am incredere in medicii romani, dar in momentul in care faci politica, faci politica, atunci ai un anumit interes politic (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, faptul ca medicii Alexandru Rafila, preledintele Societatii Romane de Microbiologie, si Adrian Streinu-Cercel,.

Victor Ponta rabufneste: Serios? Nu stiati? Ipocritilor!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a rabufnit pe o retea sociala la adresa premierului Ludovic Orban si a echipei sale.

Victor Ponta, despre prefectul Capitalei: Prostia si incompetenta ucid mai multe victime decat la Colectiv

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, este exemplul perfect pentru sloganul Incompetenta ucide. Fostul premier sustine ca in aceasta perioada de pandemie de Co.

Victor Ponta ii ia apararea lui Nicolae Banicioiu: Eu exclud vinovatia sa Foarte probabil o sa ma ia DNA si pe mine, pentru ca eu nu vreau sa particip la blat

Liderul Pro Romania ii ia apararea fostului ministru Nicolae Banicioiu, la adresa caruia DNA a facut o cerere de anchetare. Fostul ministrul PSD ar fi suspect de trafic de influenta si luare de mita. Victor.

Victor Ponta: Klaus Iohannis e un ipocrit, iar Ludovic Orban minte cand spune ca are nevoie de un nou Parlament pentru a face bugetul pe 2021. Pentru 2020, bugetul a fost adoptat fara dezbatere in Legislativ (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban de ipocrizie in stradania lor de a-i convinge pe romani ca alegerile parlamentare trebuie sa se.

Pro Romania a depus listele candidatilor la parlamentare pe Bucuresti. Ponta deschide lista la Camera, iar Tariceanu pe cea de la Senat

Pro Romania a depus joi listele candidatilor la alegerile parlamentare pe Bucuresti, iar lista la Camera Deputatilor este deschisa de Victor Ponta si pe primul loc la Senat este Calin Popescu Tariceanu. Celor doi lideri li se alatura o echipa de specialisti cu experienta in domeniile financiar-bancar, juridic, social, management si antreprenoriat.

Victor Ponta: Este nevoie de o guvernare care sa scoata tara din criza. Credem in continuare ca, dupa 6 decembrie, Romania are nevoie sa scape de guvernul Orban

Pro Romania a depus, joi,listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Cu aceasta ocazie, Victor Ponta a precizat ca formatiunea nu va vota un nou guvern Orban pentru ca si-a dovedit.

Victor Ponta: Este nevoie de o guvernare care sa scoata tara din criza. Credem in continuare ca, dupa 6 decembrie, Romania are nevoie sa scape de guvernul Orban (VIDEO)

Pro Romania a depus, joi,listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Cu aceasta ocazie, Victor Ponta a precizat ca formatiunea nu va vota un nou guvern Orban pentru ca si-a dovedit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )